Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (06/02/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (06/02/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (06/02/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Κριό και θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και θέματα που μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Φροντίστε να μην ξεσπάσετε με την απολυτότητα κάποιου εργοδότη.

Ταύρος

Με τη Σελήνη και σήμερα στον Κριό και τον 12ο σας οίκο θέματα που ίσως σας απασχολούσαν από το προηγούμενο διάστημα  μπορεί να κορυφωθούν και να πρέπει να πάρετε αποφάσεις σχετικά με συνεργάτες που μπορεί να λειτουργούν πίσω από την πλάτη σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό και σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσει εντάσεις σε θέματα στόχων παρόλο που θα μπορέσετε να τα χειριστείτε αλλά και θέματα οικονομικά και οφειλές προς τρίτους. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με κλείσιμο υποθέσεων στα οικονομικά σας σήμερα.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα στον Κριό θα σας φέρει εντάσεις στα επαγγελματικά σας και σε θέματα με συνεργάτες που είχαν προκύψει και στο παρελθόν.Ίσως τώρα πάρετε τελειωτικές αποφάσεις όμως.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Κριό και θα μπορέσετε να προωθήσετε συζητήσεις και σχέδια ωστόσο θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σε διαδικαστικά ή το χώρο της καθημερινότητας που θα σας εκνευρίσουν.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Κριό και ίσως προκύψουν κάποια θέματα οικονομικά που δεν είχατε αντιμετωπίσει εδώ και καιρό και τώρα θα πρέπει να βρείτε λύσεις ώστε να προωθήσετε και τη δημιουργικότητά σας επαγγελματικά.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα στον Κριό θα φέρει περισσότερη ένταση σε θέματα συνεργασιών και θα πρέπει να πάρετε τελικές αποφάσεις για θέματα επαγγελματικά που εκκρεμούν και δεν τα έχετε επιλύσει. Φροντίστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (06/02/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και θα έχετε εντάσεις στον χώρο εργασίας σας και την καθημερινότητά σας. Προσέχετε την επικοινωνία σας και κάποιοι από εσάς μικροατυχήματα στο δρόμο.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο Κριό και ίσως θελήσετε να προωθήσετε κάποια θέματα δημιουργικότητας αλλά ίσως να σας λείπει η αυτοπεποίθηση ή να υπάρχουν θέματα οικονομικά που μπορεί να σας προβληματίσουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό και σήμερα θα  εντύνει θέματα με συνεργάτες σας αλλά και δυσκολίες με στόχους που μπορεί να έχετε με  καριέρα και οικογένεια. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι για να μπορέσετε να αποφύγετε εντάσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και σήμερα θα ευνοήσει την επικοινωνία σας με τον περίγυρό σας αλλά και κάποιες συζητήσεις για κάποια επαγγελματική αρχή που θέλετε να κάνετε ωστόσο μπορεί να  κάποιος εκνευρισμός παρόλο που δεν θα το δείξετε μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο εσωτερικό θυμό ή ανασφάλεια.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα στον Κριό θα σας προβληματίσει σε θέματα οικονομικά και ίσως κάποια έξοδα ή μπορεί να έχετε εντάσεις με φίλους για κάποιες οικονομικές συναλλαγές από το παρελθόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv