Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (05/03/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (05/03/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (05/03/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες ενέργειες για να επιλύσετε θέματα καθημερινότητας και κάποιους στόχους σας σε επαγγελματικά θέματα ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με τις συνεργασίες σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο κι ίσως θελήσετε να απομονωθείτε αφού μπορεί να νιώθετε κάποια εσωτερική ένταση για επαγγελματικά θέματα ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας θα καταφέρετε να συμφωνήσετε με κάποιο συνεργάτη σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και θα κάνετε κάποιες ενέργειες ώστε να επικοινωνήσετε με φίλους ή να προωθήσετε κάποιους στόχους σας ωστόσο ίσως να σας προβληματίσουν οικονομικά αλλά ίσως και θέματα υγείας και ψυχοσωματικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά αλλά και κάποια ένταση ενώ ίσως να έχετε κάποια αντιπαράθεση με συνεργάτες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό  και τον 9ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες κινήσεις ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας μέσα από κάποιες συνεργασίες ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν θέματα μέσα στην εργασία σας και εντάσεις στην επικοινωνία σας.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σήμερα και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας που ίσως να σας αγχώσουν κάπως και να μειώσουν κάπως τη δημιουργικότητά σας αλλά και να σας προβληματίσουν σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σήμερα και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τους άλλους σήμερα ή κάποιες συνεργασίες σας που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ωστόσο ίσως να έχετε διαφωνίες και εντάσεις με συνεργάτες.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (05/03/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο σήμερα και θα ασχοληθείτε με την εργασία σας αλλά ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε και κάποιους στόχους που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σήμερα και τον 5ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες επικοινωνίες για να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ωστόσο κάποιες οικονομικές συμφωνίες ίσως να σας προβληματίσουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο σήμερα και θα σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά που μπορεί να δημιουργήσουν κάποιες εντάσεις  ωστόσο θα βρείτε τρόπους ώστε να προφυλάξετε τα κεκτημένα σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με τα αδέλφια σας ή το κοντινό σας περιβάλλον αλλά θα μπορέσετε να κάνετε και συμφωνίες για οικονομικά θέματα ωστόσο ίσως στη συνέχεια της ημέρας να απομονωθείτε και να μην έχετε και τόση διάθεση να επικοινωνήσετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα ωστόσο κάποιες συνεργασίες με κάποια ομάδα ίσως να σας απογοητεύσουν ή να σας εκνευρίσουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv