Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/11/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/11/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/11/2021), η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο σήμερα θα σας δυσκολέψει σε θέματα οικονομικά και ίσως σας προβληματίσουν κάποιες οφειλές που θα προκύψουν ξαφνικά.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο θα τονίσει διαφωνίες σας με συνεργάτες ωστόσο θα πιεστείτε αρκετά αφού ίσως να έχετε ανάγκη την εργασία σας και να είστε εξαρτημένοι κατά κάποιο τρόπο.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό και τον 6ο σας οίκο σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στην καθημερινότητά σας σχετικά με τα οικονομικά σας ωστόσο ίσως να τροποποιήσετε και θέματα της διατροφής σας για να προφυλάξετε την υγεία σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη σήμερα στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σας φέρει ξαφνικές προτάσεις από φίλους ωστόσο θα ευνοηθείτε και σε ξαφνικές ιδέες που μπορεί να έχετε και να δημιουργήσετε.

Λέων

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό και στον 4ο σας οίκο θα σας δημιουργήσει κάποιες εντάσεις σε θέματα με το σπίτι σας και την οικογένεια ωστόσο ίσως να πιεστείτε αρκετά και από τις επαγγελματικές σας συνεργασίες ειδικά αν εργάζεστε από το σπίτι σας.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο σήμερα σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σας βάλει σε διαδικασία να ρυθμίσετε κάποιες προτάσεις ξαφνικές που μπορεί να έχετε ωστόσο ίσως να πιεστείτε μέσα στην καθημερινότητα.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό και τον 2ο σας οίκο θα σας προβληματίσει με οικονομικά θέματα και ίσως κάποια ξαφνικά έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για κάποια δημιουργικά σας σχέδια.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/11/2021), η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σας δυσκολέψει αρκετά σε διαφωνίες με συνεργάτες σας και ίσως να έχετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό και τον 12ο σας οίκο μπορεί να σας δυσκολέψει με κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σας που θα σας απομονώσουν κάπως ψυχολογικά ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε αρκετά και την υγεία σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό και τον 11ο σας οίκο θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες αλλαγές με ομάδες τις οποίες συμμετέχετε ή να έχετε ξαφνικές προτάσεις .Κάποιοι ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες αποκαλύψεις από φίλους που θα σας δυσκολέψουν σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό και τον 10ο σας οίκο σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σας προκαλέσει αρκετή ένταση και ξαφνικές ανατροπές στην καριέρα σας και θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από έντονες πιέσεις που μπορεί να δέχεστε.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και τον 9ο σας οίκο σήμερα σε αντίθεση με τον Ουρανό ίσως να σας φέρει κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες ή κάποια ξαφνικά νέα που θα σας επηρεάσουν κάπως ψυχολογικά ή που θα έχετε κάποιες αναστολές ώστε να ανταποκριθείτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv