Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/10/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/10/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/10/2022), η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάποιοι θα καταφέρετε να κάνετε μια συμφωνία που είχε καθυστερήσει στην εργασία σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να επιλύσετε τα θέματά σας πιο εύκολα μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα  θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον Αιγόκερω  σε κενό πορείας  και θα καταφέρετε να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ή να εξελίξετε μια συμφωνία που είχε καθυστερήσει. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά της εργασίας σας που θα σας πιέσουν ωστόσο μπορεί να έχετε κάποια μυστική οικονομική βοήθεια από κάποιο συνεργάτη σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω  και θα ρυθμίσετε ουσιαστικά κάποια οικονομικά θέματα ή θα τακτοποιήσετε θέματα που είχαν καθυστερήσει. Στη συνέχεια θα περάσει στον Υδροχόο, ένα πιο φιλικό ζώδιο για εσάς και θα μπορέσετε μέσα από κάποιες επαφές με το εξωτερικό ή μέσα από συζητήσεις σε νομικό πλαίσιο να βρείτε λύσεις στους στόχους σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω  και κάποιοι ίσως να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία που είχε καθυστερήσει. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε να κάνετε συζητήσεις που θα ευνοήσουν κάποιους οικονομικούς στόχους σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι  στον Αιγόκερω  και ίσως πάρετε κάποια χρήματα από την εργασία σας που είχαν κάποια καθυστέρηση. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε  θετικά αποτελέσματα σε σχέσεις με συνεργάτες και τους στόχους σας.

Παρθένος

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι  σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη σε θέματα καριέρας ενώ κάποιοι ίσως να καταφέρετε να τακτοποιήσετε θέματα που είχατε καθυστερήσει. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες προτάσεις σε ένα επαγγελματικό επίπεδο που θα σας πιέσουν ίσως  αλλά θα σας δώσουν και ευκαιρίες.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και ίσως να σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά ωστόσο θα καταφέρετε να τα χειριστείτε σωστά. Στη συνέχεια θα περάσει στον Υδροχόο σε ένα πιο ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στις επαφές με κάποιες συνεργασίες σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/10/2022), η Σελήνη σήμερα μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επαφές ενώ κάποιοι ίσως να έχετε κάποια βοήθεια σημαντική από φίλο σας. Στη συνέχεια θα περάσει στον Υδροχόο και θα πιεστείτε σε στόχους με το σπίτι ή την οικογένεια αλλά ίσως έχετε κάποια βοήθεια από το περιβάλλον σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ενώ δεν αποκλείεται κάποια έσοδα που είχαν καθυστερήσει από την εργασία σας ή συνεργάτες να τα εισπράξετε σήμερα. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες επαφές με συνεργάτες και να κλείσετε ευνοϊκές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως κάποια σχέδιά σας ή ένα ταξίδι ακόμη και θέματα που είχαν καθυστερήσει να εξελιχθούν πιο γρήγορα .Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με στόχους σας οικονομικούς  και θα επιλύσετε θέματα οικογενειακά ή μέσα στην εργασία σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και ίσως να είστε κάπως απομονωμένοι και προβληματισμένοι ωστόσο θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα οικονομικά που είχαν καθυστερήσει. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα έχετε καλύτερη διαχείριση στην επικοινωνία σας με το περιβάλλον.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με φίλους ,στόχους ή ομάδες που συμμετέχετε και θα έχετε εξελίξεις σε κάποια συνεργασία που ίσως είχε καθυστερήσει. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα εσωτερικά ,θέματα που σας ενόχλησαν ή θέματα οικονομικά του σπιτιού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.