Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/08/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/08/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/08/2022), η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 7ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε στην επικοινωνία σας και σε επαφές με το περιβάλλον σας.Από το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας απασχολήσουν κάποιες οφειλές ή τα οικονομικά σας ωστόσο θα έχετε εύνοια μέσα από την εργασία σας και βοήθεια από κοντινά σας πρόσωπα.

Ταύρος

Το πρωί η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις και προσωπικές σας επιδιώξεις ενώ  περνώντας το μεσημέρι   στο Σκορπιό θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και ίσως κάποιοι να έχετε και κάποια έσοδα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί στο Ζυγό θα σας ευνοήσει σε θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας ωστόσο η Σελήνη από το μεσημέρι  θα περάσει στον Σκορπιό και  θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποια θέματα καθημερινότητας και να κάνετε και κάποιες επικοινωνίες για κάποιες συνεργασίες.Το μεσημέρι  θα περάσει στο Σκορπιό και κάποιοι ίσως να έχετε περισσότερο χρόνο να συναντήσετε κοντινά σας πρόσωπα και να επικοινωνήσετε.

Λέων

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα σας ευνοήσει ώστε να προωθήσετε ερωτικά θέματα και θέματα δημιουργικότητας ωστόσο το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό και πολλοί θα πρέπει να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά και υποχρεώσεις οικογενειακές.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται το πρωί στο Ζυγό και τον 2ο σας οίκο και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε το πρόγραμμά σας μέσα στην καθημερινότητα αλλά και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις.Από το μεσημέρι  η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με το περιβάλλον σας και την επικοινωνία με τα αδέλφια σας.

Ζυγός

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο φίλοι θα βοηθήσουν.Το μεσημέρι, η Σελήνη  θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα ωστόσο θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις που ίσως να ήταν σε εκκρεμότητα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/08/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και ίσως  να θελήσετε να απομονωθείτε  ώστε να επιλύσετε κάποια  θέματα μέσα σας .Ωστόσο η Σελήνη περνώντας στο ζώδιό σας το μεσημέρι μπορεί να σας ενεργοποιήσει  και θα συναντήσετε φίλους που θα σας βοηθήσουν είτε με κάποια υποστήριξη είτε με την επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό το πρωί και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα μέσα στην καθημερινότητα με φίλους ή κάποιες συνεργασίες σας.Ωστόσο από το μεσημέρι  περνώντας η Σελήνη στο Σκορπιό  ίσως σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού ενώ  κάποιοι  θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και θα πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα ωστόσο θα μπορέσετε να τα χειριστείτε και να έχετε και κάποια εύνοια στα οικονομικά σας… Από το μεσημέρι και μετά  η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιους στόχους σας ή κάποιο ταξίδι.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα σας ευνοήσει ώστε να τακτοποιήσετε  προσωπικές σας επιδιώξεις και την επικοινωνία σας με φίλους .Ωστόσο περνώντας στον Σκορπιό και τον 10ο σας οίκο το μεσημέρι  θα ασχοληθείτε περισσότερο  με το επαγγελματικό σας περιβάλλον ωστόσο κάποιοι θα έχετε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες.

Ιχθύς

Η Σελήνη στο Ζυγό από το πρωί θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε αρμονικά σε επαγγελματικά θέματα παρόλο που θα έχετε δυσκολία να επικοινωνήσετε με συνεργάτες.Η Σελήνη περνώντας στον Σκορπιό από  το μεσημέρι  και μετά θα  φέρει καλύτερη ισορροπία στις επαφές σας και τις συνεργασίες σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.