Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/04/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/04/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/04/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 2ο σας οίκο  και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας που ίσως να σας προβληματίσουν σε σχέση με την καριέρα σας ωστόσο θα καταφέρετε μέσα από τη διαίσθηση σας να πραγματοποιήσετε προσωπικά σας σχέδια και να βρείτε λύσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και  ίσως να έχετε κάποιο μπλοκάρισμα στα επαγγελματικά σας ωστόσο θα μπορέσετε   να έχετε εύνοια σε στόχους σας αλλά να έχετε κάποια βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 12ο σας οίκο και ίσως σήμερα να έχετε την ανάγκη να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε ωστόσο μπορεί να έχετε οικονομική αλλά και συναισθηματική βοήθεια σε επαγγελματικά σας σχέδια.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε σήμερα να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας και να έχετε υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο κύρους στον επαγγελματικό σας χώρο που ίσως να σας βοηθήσει και σε κάποιες πιέσεις που ίσως να έχετε στα οικονομικά σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε σήμερα να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας και να έχετε υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο κύρους στον επαγγελματικό σας χώρο που ίσως να σας βοηθήσει και σε κάποιες πιέσεις που ίσως να έχετε στα οικονομικά σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο και ίσως ασχοληθείτε με νομικά ,οικονομικά αλλά και θέματα με το εξωτερικό  που ίσως να σας πιέσουν μέσα στην εργασία ή την καθημερινότητά σας ενώ καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί με υποσχέσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά ζητήματα ωστόσο ίσως να έχετε κάποια βελτίωση μέσα στην καθημερινότητα σας φυσική ή πνευματική.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/04/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 7ο σας οίκο και  ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες με συνεργάτες και εντάσεις  ωστόσο ίσως να έχετε εύνοια στα οικονομικά σας και να καταφέρετε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 7ο σας οίκο και  ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες με συνεργάτες και εντάσεις  ωστόσο ίσως να έχετε εύνοια στα οικονομικά σας και να καταφέρετε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 5ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε αρκετά στην δημιουργικότητα σας και θα έχετε υποστήριξη από συνεργάτες που θα σας υποστηρίξουν ωστόσο ίσως να πιεστείτε με κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο και  ίσως πιεστείτε με ευθύνες που ίσως να έχετε αναλάβει ωστόσο ίσως να έχετε κάποια εύνοια στα οικονομικά σας που θα σας ικανοποιήσει.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και ίσως να έχετε ανάγκη να απομονωθείτε και να έχετε κάποια ενόχληση από το εξωτερικό σας περιβάλλον ωστόσο θα πάρετε ικανοποίηση από κάποια επαγγελματική ή κοινωνική αναγνώριση που θα έχετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv