Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/12/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/12/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποιους στόχους σας αλλά και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που ίσως να έχετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια εσωτερική ένταση με συνεργάτες ωστόσο μια οικονομική εξέλιξη ή κάποια επαγγελματική αναγνώριση  ίσως σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και θα καταφέρετε να προγραμματίσετε κάποιους στόχους σας ή να έχετε οικονομική βοήθεια από κάποιο φιλικό σας πρόσωπα ή κάποια ομάδα που συμμετέχετε ώστε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή ένταση μέσα στον τομέα της εργασίας σας ωστόσο κάποια πληροφορία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα ενώ θα έχετε αρκετή υποστήριξη από συναδέλφους.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να έχετε μια εσωτερική ένταση ή άγχος αλλά θα επιτύχετε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και μπορεί να έχετε εντάσεις με επαγγελματικά αλλά και οικονομικά θέματα με φίλους ή ομάδες ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε άκρη και να τα τακτοποιήσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα με συνεργάτες και ίσως να καταφέρετε μια μόνιμη συνεργασία που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά σας θέματα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/12/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με την εργασία σας και την καθημερινότητα και ίσως έχετε κάποιες εντάσεις με νομικά θέματα ωστόσο θα έχετε οικονομική βοήθεια από κάποιον συνεργάτη για να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας και τα χόμπι σας ωστόσο θα μπορέσετε να έχετε βοήθεια από συνεργάτες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες ωστόσο θα καταφέρετε να προβάλλετε σωστά τα επιχειρήματα σας και να βρείτε λύσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις στην καθημερινότητά σας και την επικοινωνία σας θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με αποτελεσματικότητα και να καταφέρετε τους στόχους σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποιον εκνευρισμό για οικονομικά θέματα και έξοδα που θα πρέπει να κάνετε ωστόσο θα καταφέρετε να τα χειριστείτε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν αλλά να έχετε βοήθεια και από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos