Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/12/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/12/2021), η Σελήνη σήμερα από τις 07:20 και μετά θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για κάποιες οφειλές και τα οικονομικά σας. Από τις 14:13 και μετά θα βρίσκεται στον Τοξότη και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με κάποια σχέδιά σας και να τα σταθεροποιήσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα από τις 07:20 μέχρι και τις 14:13 το μεσημέρι θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για κάποιες συνεργασίες οικονομικές. Στη συνέχεια θα περάσει στον Τοξότη και θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας αλλά και να κάνετε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα από τις 07:20 και μετά θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι μέχρι και τις 14:13 να μην πάρετε αποφάσεις για οικονομικά αλλά και για εργασιακά θέματα. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα έχετε βοήθεια από κάποιο πρόσωπο που συνεργάζεστε στα σχέδιά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 5ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες οικονομικές και κάποιους περιορισμούς στη δημιουργικότητά σας ωστόσο θα τα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε…

Λέων

Η Σελήνη σήμερα από τις 07:20 μέχρι και τις 14:13  θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην ασχοληθείτε περαιτέρω με θέματα σπιτιού και θέματα της καθημερινότητας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με συνεργασίες αλλά να κάνετε και δημιουργικές συναντήσεις με φίλους.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα μετά τις 07:20 θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε επιπλέον επικοινωνίες  και συμφωνίες. Στη συνέχεια από τις 14:13  η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και και θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας  και κάποιες οικονομικές συνεργασίες σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα από τις 07:20 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε οικογενειακές συζητήσεις για θέματα οικονομικά. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα μπορέσετε να κάνετε συζητήσεις για κάποια δημιουργικά σας σχέδια αλλά και να διασκεδάσετε με φιλικές συναντήσεις.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/12/2021), η Σελήνη σήμερα μετά τις 07:20 το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στο ζώδιό σας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για προσωπικά σας σχέδια και να αποφύγετε επικοινωνίες. Από τις 14:13 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιο σχεδιασμό για τα οικονομικά σας αλλά μπορεί να έχετε και κάποια βοήθεια από την οικογένειά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας από τις 07:20 και μετά και καλύτερα θα είναι να προστατέψετε την ψυχολογία σας σήμερα και να μην απογοητευτείτε. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας από τις 14:13 και μετά και θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάποια προσωπικά σας σχέδια που θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας μετά τις 07:20 το πρωί  και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε επαφές με φίλους αλλά να μην επιμείνετε και σε κάποιες προσωπικές σας επιδιώξεις. Από τις 14:13 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και θα θελήσετε να απομονωθείτε ώστε να σχεδιάσετε τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας μετά τις 07:20 και καλύτερα να μην πάρετε αποφάσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και ίσως μπορέσετε να σταθεροποιήσετε στόχους αλλά και να κάνετε κάποιες συμφωνίες και συναντήσεις με φίλους.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα μετά τις 07:20 το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις με νομικά ή οικονομικά θέματα. Στη συνέχεια από τις 14:13 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θα μπορέσετε να σχεδιάσετε επαγγελματικά θέματα αλλά και να σταθεροποιήσετε κάποιες μυστικές συμφωνίες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv