Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/07/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/07/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/07/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και στον 5ο σας οίκο και θα καταφέρετε με ευκολία να πετύχετε κάποια σχέδιά σας ή να κάνετε ένα ταξίδι ενώ από το μεσημέρι και μετά που θα περάσει στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη διατροφή σας και την υγεία σας.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο ίσως να σας πιέσει με θέματα οικογενειακά ωστόσο θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα ενώ με τη Σελήνη στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά θα νιώσετε πιο ήρεμα και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας και συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα και στον 3ο σας οίκο και σήμερα θα σας βοηθήσει να χειριστείτε καλύτερα κάποια ένταση που υπάρχει με κάποιο συνεργάτη σας ή να πετύχετε κάποια συνεργασία ενώ από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο θα έχετε κάποια αναγνώριση από άτομα στην καριέρα σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο θα βοηθήσει σήμερα  να μπορέσετε να κάνετε  και να κάνετε κάποιες ενέργειες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αλλά και να πάρετε αποφάσεις για θέματα που αφορούν τις συναισθηματικές σας ανάγκες σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με θέματα της εργασίας σας και να έχετε επιτυχία σε κάποια δημιουργικά σχέδια που θα έχετε ενώ από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και τον 2ο σας οίκο ίσως να έχετε θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σας.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα και στον 12ο σας οίκο θα σας ωθήσει να απομονωθείτε και να βιώσετε περισσότερο ηρεμία αλλά και μια κατάσταση που μπορεί να σας ηρεμήσει και να έχετε περισσότερη εσωτερική επικοινωνία με τον εαυτό σας και να λύσετε θέματα οικογενειακά ενώ η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι θα σας φέρει εύνοια από φιλικά σας πρόσωπα και συνεργάτες.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στην επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα και το περιβάλλον ή τα αδέλφια σας ενώ ίσως να έχετε ευχάριστα νέα και για οικονομικά θέματα. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι σας, να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/07/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο και ίσως να καταφέρετε να αποκαταστήσετε σήμερα θέματα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια ενώ από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια να διασκεδάσετε και να ξεσκάσετε με φίλους.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με κάποια προσωπικά σας σχέδια σήμερα και να έχετε επιτυχία. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε ικανοποίηση σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο θα καταφέρετε να ρυθμίσετε καλύτερα οφειλές και θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν συναισθηματικά ενώ με τη Σελήνη στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά θα σας ευνοήσει περισσότερο στα σχέδιά σας αλλά και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και σήμερα και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σήμερα στους στόχους σας αλλά και στην επαφή με συνεργάτες σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στα οικονομικά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και ασχοληθείτε αρκετά δημιουργικά με θέματα εργασίας και καθημερινότητας ενώ ίσως να έχετε και κάποια επαγγελματική επιτυχία. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε αναγνώριση ή κάποια πρόταση από κάποιο συνεργάτη σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv