Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/02/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/02/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/02/2022), η Σελήνη από  το πρωί θα βρίσκεται  στους Ιχθύς και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να μείνετε σπίτι σας με την οικογένειάς σας για να ηρεμήσετε.Ωστόσο θα βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά  και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον 11ο σας οίκο και στους Ιχθύς και μπορεί να θελήσετε να επικοινωνήσετε με κάποιους φίλους ώστε να κανονίσετε κάποια συνάντηση το βράδυ ενώ κάποιοι ίσως να έχετε συναντήσεις που ίσως παραθέσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από  το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και ίσως βρείτε λύσεις σε θέματα επαγγελματικά ενώ θα καταφέρετε να κάνετε έναν προγραμματισμό για οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και θα μπορέσετε να σκεφτείτε νέες ιδέες αλλά θα έχετε και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν σε θέματα οικονομικά.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που δεν τα έχετε υπολογίσει αλλά θα έχετε λύσεις και βοήθεια από συνεργάτες και φίλους.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς από  το πρωί και θα ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας σήμερα  αλλά και  με κάποιους φίλους σας  ή συνεργάτες που θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και να βρείτε  τον τρόπο να έχετε ιδέες που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα  θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 6ο σας οίκο κι ίσως θελήσετε να απομονωθείτε σε ένα επίπεδο καθημερινότητας για να μπορέσετε να εξετάσετε όλες τις πιθανές λύσεις που μπορεί να υπάρχουν σε οικονομικά του σπιτιού.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/02/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 5ο σας οίκο από το πρωί και μπορεί να έχετε μια πιο ρομαντική διάθεση και να βρείτε τρόπους ώστε να επικοινωνήσετε με συνεργάτες και με αγαπημένα σας άτομα που είχατε απομακρυνθεί ή να είστε πιο δημιουργικοί.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί και τον 4ο σας οίκο μπορεί να σας κάνει πιο νωχελικούς  με την ανάγκη να παραμείνετε σπίτι σας ωστόσο θα μπορέσετε  να έχετε επιτυχία σε οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς  και τον  3ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες  καλλιτεχνικές  συμφωνίες με συνεργάτες σας και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε κάποιες οικονομικές σας ανασφάλειες.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο από το πρωί και ίσως σήμερα να χρειαστεί να δώσετε τη βοήθειά σας σε ένα συνάδελφό σας ή να έχετε τη βοήθεια από την οικογένειά σας σε ένα οικονομικό σας θέμα που σας προβληματίζει αρκετά.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από το πρωί σήμερα και  θα είστε πιο έντονα συναισθηματικοί  και θα ασχοληθείτε με τέχνη ή με τη δημιουργικότητά σας και μπορεί να έχετε περισσότερη έμπνευση ή διαίσθηση μέσα στην καθημερινότητά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv