Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/12/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/12/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ενεργοποιηθείτε ώστε να κάνετε κάποιες συζητήσεις για θέματα νομικά ή θέματα με το εξωτερικό που αφορούν νέες συνεργασίες και νέους στόχους αλλά ίσως να κάνετε σχέδια και για κάποιο ταξίδι.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο κι ίσως αγχωθείτε λίγο για θέματα οικονομικά που όμως θα καταφέρετε να τα τακτοποιήσετε και κάποιοι ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από τα αδέλφια σας ή το κοντινό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με φίλους και με ομάδες ,να κανονίσετε μια συνάντηση ή μια συνεργασία ή να ευνοηθείτε στα οικονομικά σας από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και μπορεί να είστε περισσότερο διεκδικητικοί μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε αναγνώριση αλλά και κάποια έσοδα που θεωρείτε ότι σας αναλογούν.

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό θα βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς και θα μπορέσετε να έχετε ενεργητικότητα στις επικοινωνίες σας και αποτελεσματικότητα στη δημιουργικότητά σας αλλά και σε θέματα με το εξωτερικό ενώ ίσως να έχετε κάποια μεσολάβηση ενός προσώπου ώστε να πετύχετε κάποια σχέδιά σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και στον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά ενώ ίσως μπορέσετε να επιλύσετε θέματα με την οικογένειά σας με τη βοήθεια ενός φίλου.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και στον 7ο σας οίκο σήμερα και θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά αλλά και με συνεργάτες σας που θα καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες και να έχετε αποτελέσματα μέσα από κάποια δημιουργική ένταση.Θα μπορέσετε επίσης μέσα από τον καλό χειρισμό που θα κάνετε να έχετε επιτυχία.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/12/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο σήμερα και ίσως έχετε αρκετό τρέξιμο στη δουλειά σας ή μέσα στην καθημερινότητα σας ωστόσο η υποστήριξη από συνεργάτες σας ή κάποιες οικονομικές απολαβές θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο κι ίσως θελήσετε να προωθήσετε θέματα με τη δημιουργικότητα σας να κάνετε το χόμπι σας και να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Κάποιοι θα τακτοποιήσετε νομικά θέματα ή θα κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό και στον 4ο σας οίκο σήμερα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θέματα συνεργασίας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον  που θα σας δυσκολέψουν αλλά και θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με το σπίτι ή την οικογένειά σας ωστόσο κάποια μυστικά έσοδα από τρίτες πηγές ίσως να σας βοηθήσουν αρκετά.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και στον 3ο σας οίκο σήμερα και ίσως να έχετε κάποια ένταση στις μετακινήσεις σας ή την επικοινωνία σας ωστόσο θα έρθετε σε επαφή με συνεργάτες και φίλους και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα και στον 2ο σας οίκο θα σας απασχολήσει  με θέματα οικονομικά ή και θέματα επικοινωνιακά που θα σας αναστατώσουν στον επαγγελματικό σας χώρο ωστόσο κάποια χρήματα που θα πάρετε θα κατευνάσουν κάποια ανασφάλεια που μπορεί να νιώσετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos