Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/10/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/10/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/10/2022), σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο και ίσως να κάνετε υπερβολική προσπάθεια στον χώρο εργασίας σας ωστόσο θα δυσκολευτείτε αρκετά με κάποια σχέδια σας αλλά και με συνεργάτες ενώ προς το βράδυ ίσως να έχετε και αρκετές εντάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα και στον 9ο σας οίκο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με συνεργασίες αλλά και με οικονομικά θέματα ωστόσο δεν θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες σας ή κάποιο άγχος που ίσως να έχετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 8ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ωστόσο κάποιο φίλοι ή ομάδες που εμπλέκεστε οικονομικά μπορεί να σας εκνευρίσουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας ωστόσο αποφύγετε υπερβολές και εντάσεις με συνεργάτες προς το βράδυ.

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 6ο σας οίκο ίσως σας ωθήσει σήμερα να διασκεδάσετε και ίσως να κάνετε και κάποια δημιουργικά σχέδια ,να φιλοσοφήσετε αλλά να δώσετε και χαρά και ξεκούραση στον εαυτό σας.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και σήμερα θα σας ευνοήσει σε θέματα επαγγελματικά αλλά και τη δημιουργικότητά σας αλλά κάποιοι συνεργάτες μπορεί να σας εκνευρίσουν για θέματα οικονομικά.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο σήμερα θα δημιουργήσει κάποιες εντάσεις σε θέματα συνεργασίας και τα οικογενειακά σας. Πολλοί ίσως να έχετε κάποιες αναποδιές αλλά και εντάσεις με συνεργάτες προς το βράδυ.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/10/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα και τον 3ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά και συμφωνίες ωστόσο θα έχετε μεγάλη ένταση και τρέξιμο στην καθημερινότητα. Προσέχετε μικροατυχήματα επίσης προς το βράδυ.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 2ο σας οίκο σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετή ένταση αφού θα χρειαστεί να δώσετε αρκετά χρήματα για κάποιες υποχρεώσεις σας ωστόσο θα το διαχειριστείτε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα αλλά και οικογενειακά ωστόσο αποφύγετε υπερβολές ώστε να μην έχετε εντάσεις προς το βράδυ.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 12ο σας οίκο σήμερα θα θελήσετε να κάνετε κάποιες μυστικές επαφές για επαγγελματικά θέματα αλλά θα έχετε δυσκολία στο να συμφωνήσετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας ευνοήσει να κάνετε κάποιες επαγγελματικές επαφές με φίλους ή συνεργάτες αλλά μάλλον δεν θα τα βρείτε οικονομικά ενώ ίσως να χρειαστεί να ξοδέψετε για φίλους και αυτό να σας αγχώσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.