Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/05/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/05/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/05/2022), η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται και πάλι στον Ταύρο και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικά και επαγγελματικές εκκρεμότητες. Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στους Διδύμους και θα ευνοηθεί η επικοινωνία με το περιβάλλον αλλά και κάποιες συζητήσεις με τα αδέλφια σας.

Ταύρος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε κάποιους στόχους και σχέδια σας  ίσως για νομικά και θέματα με το εξωτερικό. Από το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον 2ο σας οίκο και πολλοί θα πάρετε ευχαρίστηση ίσως και από τον τομέα εργασίας σας σε οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν οικονομικά αλλά και οφειλές που θα καταφέρετε όμως να τακτοποιήσετε. Από το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας αλλά πολλοί και με την ομορφιά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να τακτοποιήσετε συνεργασίες αλλά και θα έχετε και επαφές με φίλους. Η Σελήνη από το μεσημέρι θα περάσει στους Διδύμους και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε, να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε στο σπίτι σας.

Λέων

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσετε στον επαγγελματικό σας  τομέα αλλά και τα οικονομικά σας. Από το μεσημέρι και μετά  η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον 11ο σας οίκο και πολλοί από εσάς θα έχετε ευχάριστη επικοινωνία με φίλους .

Παρθένος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα με το εξωτερικό. Από το μεσημέρι  η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα ασχοληθείτε αρκετά με την καριέρα σας αλλά και κάποιο πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον ίσως σας βοηθήσει αρκετά με τα οικονομικά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα που θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε. Στη συνέχεια από το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον 9ο σας οίκο  και θα καταφέρετε να προωθήσετε κάποιους στόχους σας αλλά να κάνετε και κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες με το εξωτερικό.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/05/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και ίσως βρείτε λύσεις σε θέματα επαγγελματικά με την βοήθεια κάποιου συνεργάτη σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα ευνοηθείτε σε οικονομικές συζητήσεις αλλά και την τακτοποίηση κάποιων οφειλών ή με χρήματα με συνεργάτες.

Τοξότης

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και ίσως βρείτε λύσεις σε θέματα επαγγελματικά με την βοήθεια κάποιου συνεργάτη σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα ευνοηθείτε σε οικονομικές συζητήσεις αλλά και την τακτοποίηση κάποιων οφειλών ή με χρήματα με συνεργάτες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 5ο σας οίκο και θα διαχειριστείτε κάποια σχέδιά σας αλλά και τη δημιουργικότητά σας πολύ αποτελεσματικά. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον 6ο σας οίκο και ίσως έχετε επαφές  ή συναντήσεις με άτομα από την εργασία σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο και θα μπορέσετε να χειριστείτε εσωτερικά καλύτερα κάποια οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Από το μεσημέρι  η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας ικανοποιούν.

Ιχθύς

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε  αποτελεσματικά με την επικοινωνία με κάποιες ομάδες ή κάποιους φίλους. Στη συνέχεια από το μεσημέρι και μετά  η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε θετική επικοινωνία με άτομα της οικογένειας αλλά και ευνοϊκά νέα για οικονομικά του σπιτιού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv