Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/01/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/01/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/01/2022), η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο σήμερα μπορεί να σας φέρει νέες επαγγελματικές προτάσεις  αλλά και ξαφνικά έσοδα από την εργασία σας που θα σας ικανοποιήσουν αρκετά.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 9ο σας οίκο μπορεί να φέρει για εσάς επαγγελματικά ανοίγματα με το εξωτερικό και κάποια νέα αρχή που θα σας εξελίξει αρκετά.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 8ο έχετε θετικές εξελίξεις σε οφειλές και κληρονομικά ζητήματα ενώ ίσως να έχετε κάποια ξαφνικά έσοδα από μια εργασία που κάνετε σε κλειστό χώρο.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο θα σας φέρει νέες ευκαιρίες, μια ξαφνική πρόταση για συνεργασία ή κάποια αύξηση στα έσοδα από την εργασία σας που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στα οικονομικά σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 6ο σας οίκο θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες απαραίτητες αλλαγές που θα μεταμορφώσουν την καθημερινότητά σας και την εργασία σας ώστε να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σας με συνεργάτες.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 5ο σας οίκο θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους και ιδέες να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας και θα  είναι θετική σε οποιοδήποτε ξεκίνημα κι αν κάνετε.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο ίσως να σας βοηθήσει να έχετε καλές εξελίξεις με κάποιο κληρονομικό θέμα της οικογένειας ή να έχετε καλύτερη εξέλιξη σε κάποιες οφειλές σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/01/2022), η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 3ο σας οίκο μπορεί να φέρει για εσάς μια νέα συμφωνία ,επαγγελματική συνεργασία αλλά μπορεί και κάποια συνεργασία ή βοήθεια από τα αδέλφια σας. Κάποιοι ίσως αποκτήσετε ένα νέο όχημα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 2ο σας οίκο μπορεί να σας φέρει νέες επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις και κάποια ξαφνικά έσοδα από την εργασία σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας ,να αλλάξετε την εικόνα σας αλλά και να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 12ο σας οίκο μπορεί να σας φέρει μια συναισθηματική απομόνωση αφού προβλήματα επαγγελματικά μπορεί να σας δημιουργήσουν μια απογοήτευση ωστόσο ίσως να έχετε και μια μυστική βοήθεια για να βελτιώσετε τις συνθήκες.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο μπορεί να φέρει για εσάς νέες γνωριμίες μέσα από έναν νέο κύκλο που θα πάρετε υποστήριξη και ίσως μπορέσετε να καταφέρετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ή να αναδειχτείτε κοινωνικά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv