Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/12/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/12/2021), η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με συνεργασίες στην καριέρα σας και ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες. Στις 13:55 η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας απασχολήσουν κάποιες οφειλές ή τα οικονομικά σας και ίσως να έχετε κάποια ένταση με φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε καλή έκβαση.

Ταύρος

Το πρωί η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις και προσωπικές σας επιδιώξεις ωστόσο περνώντας στις 13:55  στο Σκορπιό θα δημιουργήσει  κάποια ένταση στις συνεργασίες σας και το επαγγελματικό σας περιβάλλον .

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί στο Ζυγό θα σας ευνοήσει σε θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας ωστόσο η Σελήνη στις 13:55 θα περάσει στον Σκορπιό και θα φέρει αρκετή ένταση στην καθημερινότητά σας και αρκετό άγχος σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Επίσης προσέχετε και την υγεία σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποια θέματα καθημερινότητας και να κάνετε και κάποιες επικοινωνίες για κάποιες συνεργασίες. Στις 13:55 θα περάσει στο Σκορπιό και πολλοί μπορεί να έχετε κάποια σύγκρουση με κάποιον ανώτερο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή κάποιο συνεργάτη για οικονομικά θέματα ή ακόμη και με κάποιο φίλο. Ίσως προς το βράδυ να είστε πολύ εκνευρισμένοι ωστόσο όποια αλλαγή και αν προκύψει μπορεί τελικά να είναι θετική για εσάς.

Λέων

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα σας ευνοήσει ώστε να προωθήσετε ερωτικά θέματα και θέματα δημιουργικότητας ωστόσο στις 13:55 θα περάσει στο Σκορπιό και πολλοί θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και πάλι με την οικογένειάς σας αλλά ίσως και με την υγεία κάποιου δικού σας ανθρώπου.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται το πρωί στο Ζυγό και τον 2ο σας οίκο και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε το πρόγραμμά σας μέσα στην καθημερινότητα αλλά και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Στις 13:55 η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με την επικοινωνία σας αλλά μπορεί να έχετε δυσκολία με την εργασία σας αλλά και τις μετακινήσεις σας…Ωστόσο θα μπορέσετε να διευθετήσετε όποιες ανατροπές και ίσως βγείτε τελικά κερδισμένοι από κάποια ευκαιρία που θα προκύψει..

Ζυγός

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα με αδέλφια και την οικογένειά σας…Στις 13:55 θα περάσει στο Σκορπιό και θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και δυσκολίες σε κάποιες συνεργασίες σας με κάτι πρόσφατο που ξεκινήσατε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/12/2021), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και ίσως  να θελήσετε να απομονωθείτε  ώστε να επιλύσετε κάποια  θέματα μέσα σας .Ωστόσο η Σελήνη περνώντας στο ζώδιό σας στις 13:55 μπορεί να σας ενεργοποιήσει επιθετικά σε θέματα συνεργασιών και οικογένειας και να προκαλέσετε εντάσεις. Προσέχετε τις κινήσεις σας και μην πάρετε ξαφνικές αποφάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό το πρωί και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα μέσα στην καθημερινότητα με φίλους ή κάποιες συνεργασίες σας. Ωστόσο περνώντας η Σελήνη στο Σκορπιό  στις 13:55 ίσως σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού ενώ  κάποιοι  θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και θα πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Επίσης ίσως έχετε θέματα με το μεταφορικό σας μέσον.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα ωστόσο θα μπορέσετε να τα χειριστείτε σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο. Από τις 13:55 η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και ίσως έχετε διαφωνίες με ένα φιλικό πρόσωπο ή κάποιο συνεργάτη σας για οικονομικά ζητήματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα σας ευνοήσει ώστε να τακτοποιήσετε  προσωπικές σας επιδιώξεις και την επικοινωνία σας με φίλους ..Ωστόσο περνώντας στον Σκορπιό και τον 10ο σας οίκο  στις 13:55 θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ωστόσο κάποιοι θα έχετε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες.

Ιχθύς

Η Σελήνη στο Ζυγό από το πρωί θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε αρμονικά σε επαγγελματικά θέματα παρόλο που θα έχετε δυσκολία να επικοινωνήσετε με συνεργάτες. Η Σελήνη περνώντας στο Σκορπιό από τις 13:55 και μετά θα δημιουργήσει κάποια θέματα στην επικοινωνία σας ή κάποια προβλήματα σε οικονομικά θέματα που θα σας δυσκολέψουν να επιτύχετε τους στόχους σας ωστόσο η καλή διαχείριση που θα κάνετε θα είναι ωφέλιμη για εσάς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv