Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/10/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/10/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή νομικά ωστόσο αποφύγετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και κοιτάξτε καλά τις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα ωστόσο φίλοι μπορεί να σας εξαπατήσουν οπότε μην δανείσετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέξετε αρκετά οικονομικά θέματα αλλά και ανθρώπους μέσα στο χώρο εργασίας σας που λειτουργούν υπογείως και δεν είναι ειλικρινείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και προσέχετε θέματα οικογενειακά που μπορεί να συζητιούνται πίσω από την πλάτη σας αλλά και κάποιο φιλικό πρόσωπο .Επίσης προσέχετε την υγεία σας.

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και ίσως θελήσετε σήμερα να διασκεδάσετε και ίσως να κάνετε και κάποια δημιουργικά σχέδια ,να φιλοσοφήσετε αλλά να δώσετε και χαρά και ξεκούραση στον εαυτό σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο  και ίσως θα πρέπει να καλέσετε φίλους ή να σκεφτείτε κάποιους στόχους σας για το σπίτι και την οικογένεια ωστόσο σήμερα μην πάρετε αποφάσεις αφού μπορεί να μην γνωρίζετε όλα τα δεδομένα.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να κάποιοι να έρθετε σε επικοινωνία με κάποιο άτομο κύρους στην εργασία σας για να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας ωστόσο προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι στις επαφές και τις μετακινήσεις σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/10/2022), η Σελήνη και  σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο οίκο και ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με νομικά αλλά και οικονομικές αποφάσεις που ίσως να αφορούν οικογενειακά θέματα και δυσκολίες ωστόσο δώστε βάση σε κάθε λεπτομέρεια .

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα πρέπει να δώσετε προσοχή και σήμερα σε σημαντικές αποφάσεις με συνεργάτες αλλά και κάποιες οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και μπορεί να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε ωστόσο μπορεί να σας ενοχλήσουν κάποιες συζητήσεις στην εργασία σας που μπορεί να διαισθάνεστε.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και  ίσως  έχετε επαφές με το φιλικό σας περιβάλλον ή με συναδέλφους και θα διασκεδάσετε ωστόσο μην δανείσετε και μην χαλάσετε άσκοπα χρήματα ενώ παρόλο που θα καταφέρετε κάποιους στόχους σας ίσως να πάρετε κάποια απογοήτευση για τα οικονομικά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και προσέχετε συζητήσεις και αποφάσεις στην καριέρα σας σήμερα ώστε να μην εξαπατηθείτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.