Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/02/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/02/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/02/2022), η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο  σήμερα μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα για εσάς αλλά και επίτευξη κάποιων στόχων σας ωστόσο μπορεί να φέρει και κάποια απογοήτευση από φίλους αλλά και ξαφνικά έξοδα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο  και τον 10ο σας οίκο σήμερα θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή ή να αλλάξετε την εργασία σας  και να αφήσετε πίσω σας πράγματα που σας δεσμεύουν από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο  σήμερα θα σας ευνοήσει σε νέα σχέδια με το εξωτερικό ,με νομικά ή σπουδές ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιο εσωτερικό άγχος ή πιέσεις με εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο  και τον 8ο σας οίκο θα σας ευνοήσει σε νέα ξεκινήματα με οικονομικά που ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε στο επόμενο διάστημα  ωστόσο μην εμπλέξετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες και συνεργασίες μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον κάνοντας ταυτόχρονα και κάποιες αλλαγές που μπορεί να σας δυσκολέψουν.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο θα φέρει νέες ευκαιρίες μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας ωστόσο μπορεί να έχετε αρκετό τρέξιμο και άγχος.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο μπορεί να φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σας που θα σας βοηθήσουν στη δημιουργικότητά σας ωστόσο οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (01/02/2022), η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο μπορεί να φέρει για εσάς μια νέα αρχή με το σπίτι ,μια ευκαιρία για την μετακόμιση που θέλατε ή κάποια επαγγελματική ευκαιρία για την οποία θα πρέπει να αλλάξετε το μέρος που κατοικείτε και αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο θα φέρει νέες ευκαιρίες για εσάς σε θέματα με τα αδέλφια σας ,με συμφωνίες ακόμη και ένα νέο μεταφορικό μέσα ωστόσο θα δυσκολευτείτε σε θέματα οικονομικά.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο μπορεί να σας φέρει κάποιες νέες οικονομικές ευκαιρίες ή νέες πηγές και θα έχετε τη δυνατότητα  να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας ωστόσο και κάποια έξοδα ίσως να σας προβληματίσουν.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας θα φέρει  νέες ευκαιρίες για εσάς που όμως θα χρειαστούν   να γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σας δυσκολέψουν αρκετά ενώ κάποιοι ίσως να νιώσετε πολύ πιεσμένοι ψυχολογικά από ευθύνες που ίσως έχετε αναλάβει.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα και τον 12ο σας οίκο μπορεί να σας φέρει νέες ιδέες ή την τάση να σκέφτεστε θέματα του παρελθόντος ή να απομονωθείτε ωστόσο προσέχετε τις κινήσεις σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε τα θέματα που σας πιέζουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv