Αυτό τον μήνα με τον Άρη στους Διδύμους και τον Δία στον  Κριό θα ευνοηθεί το 1ο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και το 1ο δεκαήμερο των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που θα μπορέσουν να έχουν ευκαιρίες, να ενεργοποιηθούν και να καταφέρουν κάποια σχέδιά τους.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) αλλά και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς) που θα έχουν αρκετή εύνοια στα οικονομικά τους και τα συναισθηματικά τους  ενώ θα έχουν βελτίωση στις σχέσεις τους με τον περίγυρό τους.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2022;

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς επίσης θα φέρει κάποια ολοκλήρωση και ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις  σε όλα τα ζώδια αλλά κυρίως στα ζώδια του Νερού και της Γης του 2ου δεκαημέρου ωστόσο ίσως να πρέπει να κουραστούν για να καταφέρουν κάποιες επιδιώξεις τους.

Το τρίγωνο Αφροδίτης –Ουρανού στις 19.09 επίσης θα φέρει ευκαιρίες στα ζώδια του Νερού και της Γης  του 2ου δεκαημέρου αλλά και ξαφνικές σχέσεις ή κεραυνοβόλους έρωτες  ενώ θα διευκολύνει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου (Ταύρους-Σκορπιούς – Λέοντες – Υδροχόους)σε πιέσεις που μπορεί να δέχονται.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 23,09 θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες  σε όλα τα ζώδια αναλόγως  του οίκου που θα επηρεάσει ωστόσο Ιχθύς και Παρθένοι θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να αποφύγετε εντάσεις  ενώ Δίδυμοι-Τοξότες ίσως να είστε λίγο περισσότερο ευνοημένοι παρόλο που κι εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επαφές και τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Κριοί-Ζυγοί-Λέοντες-Υδροχόοι-Δίδυμοι-Τοξότες θα ευνοηθείτε με νέα ξεκινήματα ενώ η Αφροδίτη στον Ζυγό προς το τέλος του μήνα θα ευνοήσει την ίδια ομάδα ζωδίων  και θα φέρει περισσότερη διάθεση, ομορφιά, ευχάριστες επαφές και σχέσεις και βελτίωση στα σχέδιά σας.

Τέλος το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα πιέσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου (Ταύρους-Σκορπιούς, Λέοντες-Υδροχόους) με προβλήματα που θα έχουν σε βασικούς τομείς της ζωής τους ωστόσο από τα μέσα του μήνα και μετά ίσως να καταφέρουν να βρουν κάποιες λύσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News