Ένας νέος μήνας ξεκινά, αλλά μερικοί θα είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους με βάση τ’ άστρα. Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2022 και πώς θα κυλήσει σε γενικές γραμμές αυτός ο μήνας για τον καθένα;

Από τις 05.07 με τον Άρη στον Ταύρο και τον Ερμή στον Καρκίνο θα ευνοηθούν τα ζώδια της Γης του 1ου δεκαημέρου (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι)και τα ζώδια του Νερού του 1ου δεκαημέρου(Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύς)που θα  έχετε  πιο θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σας αλλά και δυνατότητα να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2022;

Επίσης η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18.07 θα ευνοήσει την ίδια ομάδα ζωδίων του 1ου δεκαημέρου που θα σας φέρει ικανοποίηση ,ευχαρίστηση και χαρά.

Ο Δίας στον Κριό θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου (Κριούς-Λέοντες-Τοξότες)αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους-Ζυγούς-Υδροχόους) με νέες ευκαιρίες και ζωτικότητα και τύχη ενώ και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28.07 θα φέρει ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα για αυτή την ομάδα των ζωδίων.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13.07 θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς –Ιχθύς)που θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε κάποιες προσπάθειές σας,κάποιες συμφωνίες ,να τακτοποιήσετε θέματα καριέρας και οικογένειας  και να σταθεροποιήσετε στόχους σας.

Αρκετά δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού στις αρχές του μήνα με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα και θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις και βίαιες καταστάσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

Το τελευταίο πενταήμερο του μήνα θα πρέπει όλα τα ζώδια του 2ου δεκαημέρου να είναι προσεκτικά με κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τη ζωή τους ωστόσο περισσότερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε τα Σταθερά ζώδια (Ταύροι-Σκορπιοί,Λέοντες-Υδροχόοι)του 2ου δεκαημέρου σε εκρηκτικές καταστάσεις και ξαφνικά γεγονότα και θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.Επίσης αποφύγετε διαφωνίες και προσέχετε ατυχήματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv