Ένας νέος μήνας ξεκινά, αλλά μερικοί θα είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους με βάση τ’ άστρα. Ποια ζώδια τον Ιανουάριο του 2022 θα ευνοηθούν περισσότερο και πώς θα κυλήσει σε γενικές γραμμές αυτός ο μήνας για τον καθένα;

Ποια ζώδια τον Ιανουάριο του 2022 θα ευνοηθούν περισσότερο;

Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού αλλά και με τη Νέα Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό που θα φέρει ξαφνικές προτάσεις, ευκαιρίες και επιτυχία στα ζώδια της Γης των αρχών του 2ου δεκαημέρου (Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερους)αλλά και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους,Σκορπιούς,Ιχθύς).

Στις 02.01 ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο και θα ευνοήσει περισσότερο την επικοινωνία αλλά ίσως να φέρει και νέες γνωριμίες στα ζώδια του Αέρα(Δίδυμους,Ζυγούς,Υδροχόους)αλλά και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς,Λέοντες,Τοξότες) ενώ ο Ερμής ανάδρομος από τις 15.01 στα ίδια ζώδια θα φέρει επανασυνδέσεις και τάση να επανεξετάσουν θέματα που είχαν αντιμετωπίσει και στο παρελθόν.Ωστόσο δεν θα πρέπει να υπογράψετε σημαντικές συμφωνίες.

Στις 05.01 το εξάγωνο ανάδρομης Αφροδίτης που θα φέρει επανασυνδέσεις σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει ερωτικές,ρομαντικές και καλλιτεχνικές στιγμές στα ζώδια των αρχών του 3ου δεκαημέρου της Γης (Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερους)αλλά και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους,Σκορπιούς ,Ιχθύς).

Στις 16.01 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά του 3ου δεκαημέρου του Ταύρου-Παρθένου-Αιγόκερω.

Στις 20.01 θα περάσει και ο Ήλιος στον Υδροχόο και θα φέρει νέες ευκαιρίες και γνωριμίες στους Διδύμους,Ζυγούς,Λέοντες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου  ενώ ο Άρης που θα περάσει στον Αιγόκερω θα φέρει αποφασιστικότητα,διεκδικητικότητα και δυναμική στα ζώδια της Γης(Ταύρους ,Παρθένους Αιγόκερους)αλλά και στα ζώδια του Νερού(Σκορπιούς και Ιχθύς).

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στο τέλος του μήνα θα ευνοήσει με ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες αλλά και ξαφνικές γνωριμίες ή ερωτικές επανασυνδέσεις τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου (Παρθένους-Αιγόκερους)αλλά και τα ζώδια του Νερού(Ιχθύς-Καρκίνους-Σκορπιούς)

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού των αρχών του 3ου δεκαημέρου(Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι-Ιχθύς) γύρω στις 11.01 ώστε να αποφύγουν λανθασμένες επιλογές και εξαπατήσεις.

Επίσης τα ζώδια του Σταθερού-Σταυρού των αρχών του 2ου δεκαημέρου Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες –Υδροχόοι θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία στις 13.01 αλλά και προς το τέλος του μήνα αφού θα δοκιμαστούν με εντάσεις και ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv