Ένας νέος μήνας ξεκινά, αλλά μερικοί θα είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους με βάση τ’ άστρα. Ποια ζώδια τον Νοέμβριο του 2021 θα ευνοηθούν περισσότερο και πώς θα κυλήσει σε γενικές γραμμές αυτός ο μήνας για τον καθένα;

Ποια ζώδια τον Νοέμβριο του 2021 θα ευνοηθούν περισσότερο;

Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά δύσκολος και ανατρεπτικός μήνας ωστόσο περισσότερο θα επηρεάσει τα ζώδια τους Σταθερού Σταυρού (Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες –Υδροχόους)του 1ου και του 2ου δεκαημέρου που θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους ,σε συζητήσεις και μετακινήσεις αλλά και σε ξαφνικές αποφάσεις οι οποίες ίσως να μην είναι απολύτως συνειδητοποιημένες.

Η Νέα Σελήνη στις 04.11 θα φέρει το ξεκίνημα κάποιων ανατροπών σε βασικούς τομείς της ζωής σας ενώ μέχρι και τις 18.11 η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά δύσκολη.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω παρόλο που δεν θα είναι αρκετά δυνατή θα ευνοήσει με τον τρόπο της τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) αλλά και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) σε ερωτικά αλλά και οικονομικά θέματα ενώ στις 19.11 του 2ου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων ίσως να έχετε ξαφνικές συναντήσεις και γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και ξαφνικά έσοδα.

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12.11 θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς) αλλά και τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου  να πραγματοποιήσουν κάποια σχέδιά τους.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 19.11 θα ωθήσει κάποιους να πάρετε αποφάσεις αλλά θα δώσει και ευκαιρίες για κάποιες τροποποιήσεις και αλλαγές και θα ευνοήσει όλα τα ζώδια του 3ου δεκαημέρου σε διαφορετικό τομέα της ζωής τους αλλά ειδικότερα τα ζώδια της Γης αλλά και τα ζώδια του Νερού που θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας. Επίσης το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που θα είναι σε ισχύ από τις 18.11 θα βοηθήσει σε να γίνετε πιο δημιουργικοί ,να κάνετε γνωριμίες αλλά και συνεργασίες.

Ο Ήλιος στον Τοξότη από τις 22.11 και ο Ερμής στη συνέχεια από τις 24.11 θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς ,Λέοντες ,Τοξότες)να γίνετε πιο δημιουργικοί και εξωστρεφείς αλλά θα ευνοηθούν και τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμοι ,Ζυγοί,Υδροχόοι )ενώ το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 29.11 θα βοηθήσει την ίδια ομάδα ζωδίων να ευνοηθούν σε μια μόνιμη σχέση,συμφωνία ή γνωριμία.

Το τέλος του μήνα θα κλείσει με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα αλλά και το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα ευνοήσει τις αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)αλλά και τα ζώδια της Γης(Ταύρους –Παρθένους-Αιγόκερους)που θα καταφέρουν να κάνουν κινήσεις ώστε να πραγματοποιήσουν κάποια δημιουργικά τους σχέδια ωστόσο η εύνοια θα είναι έντονη και σε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv