Ένας νέος μήνας ξεκινά, αλλά μερικοί θα είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους με βάση τ’ άστρα. Ποια ζώδια τον Ιούλιο του 2021 θα ευνοηθούν περισσότερο και πώς θα κυλήσει σε γενικές γραμμές αυτός ο μήνας για τον καθένα;

Ποια ζώδια τον Ιούλιο του 2021 θα ευνοηθούν περισσότερο;

Από τις αρχές του μήνα με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα ευνοηθούν τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς Κριοί-Τοξότες –Λέοντες.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου γύρω στις 06.07 για τυχόν εξαπατήσεις.

Επίσης μεγάλη προσοχή από τις αρχές του μήνα θα πρέπει να δείξουν τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου-Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι αφού θα έχουν εντάσεις  και έντονες συγκρούσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η Νέα Σελήνη στις 10.07 θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού –Καρκίνους-Σκορπιούς και Ιχθύς τέλος 2ου δεκαημέρου και αρχές 3ου δεκαημέρου με μια νέα αρχή και ένα σχέδιό τους που μπορεί να γίνει πραγματικότητα  καθώς και τα ζώδια της Γης –Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο από τις 11.07 και θα ευνοήσει σταδιακά και τα τρία δεκαήμερα του Νερού-Καρκίνους-Σκορπιούς και Ιχθύς αλλά και τα ζώδια της Γης Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους με μεγαλύτερη συναισθηματική επικοινωνία και γνωριμίες.

Η Ερωτική σύνοδος Αφροδίτης-Άρη θα ξεκινήσει από τις 12.07 και θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς του 2ου και 3ου δεκαημέρου μέχρι και τις 22.07 καθώς και τα ζώδια του Αέρα –Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους με ερωτικές προκλήσεις και έντονους έρωτες.

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 19.07 θα δώσει διευκόλυνση και λύσεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που αντιμετώπισαν δυσκολίες στις αρχές του μήνα.

Ευνοημένα επίσης θα είναι τα ζώδια του Νερού του 3ου δεκαημέρου Καρκίνοι-Σκορπιοί και Ιχθύς  από τα μέσα του μήνα και μετά με ρομαντικές συναντήσεις, επίτευξη στόχων και πραγματοποίηση ονείρων.

Η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο από τις 22.07 και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης του 1ου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια του Νερού του 1ου δεκαημέρου με τακτοποίηση σε υποθέσεις οικονομικές αλλά και συναισθηματικές.

Ο Δίας επιστρέφοντας στον Υδροχόο ως ανάδρομος θα ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους ωστόσο στην αντίθεσή του με τον Άρη στις 29.07 μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διεκδικήσεις  για τα  ζώδια του Σταθερού Σταυρού των τελευταίων ημερών.

Ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο την τελευταία ημέρα του μήνα και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης Ταύρους-Παρθένους και Αιγόκερους με ενεργητικότητα και εύνοια σε επαγγελματικά θέματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Πηγή: oroskopos.tv