Με πανσέληνο εισέρχεται ο νέος μήνας και με πανσέληνο θα  κλείσει. Ένα εξαιρετικά θετικό αστρολογικό διάστημα, όπου οι αισθηματικές σχέσεις θα αποδείξουν την αλήθεια τους. Στο στόχαστρο του σύμπαντος, οι καρμικές πορείες και οι χωρισμένοι σύντροφοι, που θα έχουν πρακτικές ευκαιρίες για μόνιμη επανένωση. Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση τον Οκτώβριο;

Δες τις προβλέψεις, αλλά και την πιο ευνοϊκή μέρα του μήνα για το κάθε ζώδιο!

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Οκτώβριο του 2020;

Κριός

Σίγουρα είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτού του νέου μήνα, όπου και θα καταφέρετε σε χαρακτηριστική ευκολία, να λήξετε υποθέσεις και ιστορίες που πια δεν σας είναι ωφέλιμες. Νέοι έρωτες για τους φανατικούς εργένηδες!

Ευνοϊκή Ημέρα :  12/10

Ταύρος

Η υπομονή σας, έχει περάσει τα επιτρεπτά όρια. Είναι θέμα μόνο λίγων ημερών, να μιλήσετε πια ξεκάθαρα στον σύντροφο σας, για όλα αυτά που άμεσα θα πρέπει να διορθωθούν. Αυτό κάντε το και στους εργασιακούς σας κύκλους!

Ευνοϊκή Ημέρα : 03/10

Δίδυμοι

Είστε στο επίκεντρο για νέα φλερτ, που όμως και επί του παρόντος… δεν φαίνεται όλο αυτό να σας συγκινεί. Είναι μια εποχή, όπου πρέπει να αρπάξετε ευκαιρίες σε εργασία και σπουδές – επενδύσεις. Όλα τα άλλα θα έρθουν εύκολα!

Ευνοϊκή Ημέρα : 29/10

Καρκίνος

Είστε αποφασισμένοι εντός των πρώτων ημερών του Οκτωβρίου, να κάνετε κάποια ώριμα αλλά μόνιμα επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα, με άτομα που είναι πέριξ της καθημερινότητας σας, της καρδιάς σας αλλά και του μυαλού σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : 02/10

Λέων

Το πάθος μέσα στην σχέση σας, έχει πέσει, έχει μετριάσει και αυτό σας έχει κάνει να σκέφτεστε με προβληματισμό το κοινό σας μέλλον. Σίγουρα οι λύσεις υπάρχουν, αρκεί να απομακρυνθείτε από τους τρίτους που σας επηρεάζουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : 15/10

Παρθένος

Δεν είστε έτοιμοι ακόμη για δεσμεύσεις και το έχετε δηλώσει στον σύντροφο σας. Έχετε την πλήρη κατανόηση και στήριξη του. Επίσης, οι χωρισμένοι θα έχουν μια άμεση πρόταση επανένωσης, από τα παλιά!

Ευνοϊκή Ημέρα : 26/10

Ζυγός

Είστε οι μοναδικοί πρωταγωνιστές της εποχής, με αποτέλεσμα να είστε και ο πόλος έλξης για πολύ κόσμο. Εσείς οι ελεύθεροι, πιθανόν και να βρεθείτε κάτω από μια αισθηματική πολιορκία διαρκείας. Σκεφτείτε το!

Ευνοϊκή Ημέρα : 04/10

Σκορπιός

Όσο ο Ήλιος θα προσεγγίζει το ζώδιο σας, εσείς θα σκέφτεστε όλο και πιο σοφά, για όλες αυτές τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, αλλά και τις κατάλληλες απαντήσεις που πρέπει να δώσετε… εκεί που πρέπει!

Ευνοϊκή Ημέρα : 11/10

Τοξότης

Τα άστρα σας υποστηρίζουν και το νιώθετε. Είναι μια ιδανική περίοδος, όπου μπορείτε πολλές από τις υποθέσεις σας, κυρίως στα ερωτικά να τις ολοκληρώσετε με επιτυχία. Οι επανασυνδέσεις, είναι και αυτές στο μενού!

Ευνοϊκή Ημέρα : 20/10

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις και επικοινωνίες, με άτομα που ακόμη δεν έχουν δείξει τις αληθινές τους προθέσεις. Αφήστε χρόνο και χώρο σε όλους, για να φανερώσουν τα προσωπικά τους αιτούμενα.

Ευνοϊκή Ημέρα : 05/10

Υδροχόος

Μέσα στον φιλικό σας περίγυρο, υπάρχει ένα άτομο που έχει κρυφά συναισθήματα για εσάς. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο 03+04/10 θα έχετε τις σχετικές αποκαλύψεις, που δεν θα σας αφήσουν και τόσο παγερούς!

Ευνοϊκή Ημέρα : 19/10

Ιχθύς

Οι όψεις του κυβερνήτη σας, σας δίνουν την απόλυτη εύνοια έτσι ώστε, να μπορέσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας. Τους άλλους… ξεχάστε τους!

Ευνοϊκή Ημέρα : 28/10

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Πηγή: oroskopos.tv