Η εποχή αλλάζει και μαζί φέρνει μόνο θετικά ακούσματα, για την αισθηματική ζωή όλων των ζωδίων. Ο ανάδρομος Ερμής, θα δώσει τις πρακτικές αφορμές για επικοινωνίες και λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση τον Νοέμβριο του 2020;

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Νοέμβριο του 2020;

Κριός

Είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια στην αγάπη και γενικότερα στις ερωτικές σχέσεις. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μέχρι να εισέλθει η εποχή του Τοξότη, θα δεχτείτε προσκλήσεις για συζήτηση με κάποιον πρώην σας, που δεν σας έχει ακόμη ξεπεράσει.

Ευνοϊκή Ημέρα : 11/11

Ταύρος

Οι δεσμεύσεις που έρχονται σαν πρόταση, από τον άνθρωπο σας δεν σας βρίσκουν ακόμη απόλυτα σύμφωνους. Πιθανόν και να θεωρείτε, ότι είναι νωρίς ή ότι οι πέριξ συνθήκες δεν είναι γόνιμες για μια τέτοια σοβαρή κίνηση.

Ευνοϊκή Ημέρα :  19/11

Δίδυμοι

Εσείς με τον κυβερνήτη σας, να σας φέρνει παλιούς καλούς φίλους από τα παλιά, ίσως και να αισθανθείτε έρωτα από εκεί που δεν το περιμένετε. Όπως και να έχουν τα πράματα, μην δράσετε αν πρώτα δεν είστε απόλυτα σίγουροι.

Ευνοϊκή Ημέρα : 05/11

Καρκίνος                            

Οι καταστάσεις που έχουν λάβει χώρα μέσα στην ζωή σας, τις τελευταίες εβδομάδες, σας κάνουν να αισθάνεστε πολύ πιο δυνατοί. Αυτό θα φέρει στα μονοπάτια σας, νέο κόσμο. Εσείς οι αδέσμευτοι… κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!

Ευνοϊκή Ημέρα : 23/11

Λέων

Μπορεί να είστε μόνοι μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά θα πρέπει να σβήσετε από τις προθέσεις σας, το να επιστρέψετε σε κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία. Το σύμπαν σας υποστηρίζει, και μέσα στον Νοέμβριο σας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : 15/11

Παρθένος

Μπαίνετε σε μια νέα εποχή, όπου όλα και όλοι θα περάσουν από την κρησάρα σας, και μόνο ότι αξίζει… θα συμπορευτεί μαζί σας στο μέλλον! Εσείς ξέρετε τι θέλετε, άρα ακούστε – δείτε και ζυγίστε αυτά που θα σας προταθούν.

Ευνοϊκή Ημέρα : 06/11

Ζυγός

Καλείστε να είστε πιο προσεχτικοί, σε όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, με τον άνθρωπο σας. Μπορεί να μιλήσετε και να βρείτε την διέξοδο. Σε δεύτερο τόνο κοιτάξτε και εργασιακά – οικονομικά σας που έχουν άνοδο.

Ευνοϊκή Ημέρα : 24/11

Σκορπιός

Η εποχή σας τρέχει και εσείς θα πρέπει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς. Δουλειά, φίλοι, οικογένεια και ο σύντροφος σας, έχουν απαιτήσεις από εσάς. Επίσης, ένα ταξίδι για τους ελεύθερους θα φέρει μια άμεση επανένωση.

Ευνοϊκή Ημέρα : 10/11

Τοξότης

Οι σκέψεις σας είναι μόνιμα προσανατολισμένες, γύρω από τον πρώην σας, που δείχνει έμμεσα να θέλει να ξαναμπεί στην ζωή σας. Μέσα στα πολλά, θα χρειαστεί να δώσετε την συμβουλή και την υποστήριξη σας, σε κάποιο φιλικό πρόσωπο.

Ευνοϊκή Ημέρα : 30/11

Αιγόκερως

Αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα του ατόμου που αγαπάτε, θα τα μάθετε. Τώρα πια μπορείτε να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα, και να πάρετε αποφάσεις… για την από εδώ και μετά κοινή σας πορεία.

Ευνοϊκή Ημέρα : 28/11

Υδροχόος

Όλη η εποχή του Νοεμβρίου, θα σας κουράσει… προς την κατεύθυνση των γενικότερων ξεκαθαρισμάτων. Παλιά συναισθήματα, αδιέξοδες σχέσεις και μπερδεμένες καταστάσεις δεν σας αφορούν πια. Τα εργασιακά σας, σας δικαιώνουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : 07/11

Ιχθύς

Οι όψεις του Ποσειδώνα σας δείχνουν πραγματικά ακαταμάχητους, σε αυτόν που έχετε μήνες τώρα στο στόχαστρο σας. Είναι ευκαιρία, για να μιλήσετε πιο ανοιχτά και να βρείτε τις κοινές οδούς που θα σας κάνουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ευνοϊκή Ημέρα : 12/11

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Πηγή: oroskopos.tv