Ο δεύτερος μήνας του έτους φέρνει ανατροπές κυρίως στις αισθηματικές σχέσεις, τις φιλίες αλλά και τις συνεργασίες. Ο ανάδρομος Ερμής, δεν θα αφήσει τίποτα το ίδιο. Αντιθέτως θα φέρει στην επιφάνεια θέματα και εκκρεμότητες… που άμεσα θα χρειαστεί να βρουν τις λύσεις τους. Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Φεβρουάριο του 2021;

Κάποια ζώδια αισθάνονται μπερδεμένα με την κατάσταση που βιώνουν, ενώ κάποια άλλα είναι αναποφάσιστα όσον αφορά τα θέλω τους. Κάποιοι βρίσκονται σε μια φάση όπου η δουλειά είναι η προτεραιότητά τους, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πάνω απ’ όλα τον έρωτα.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο αυτό τον μήνα;

Τα ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση τον Φεβρουάριο του 2021:

Κριός

Πολύ πιθανόν και να αισθάνεστε μπερδεμένοι με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στην σχέση σας. Την αλήθεια σίγουρα την ξέρετε, άρα μιλήστε ανοιχτά στον σύντροφο σας, και οι λύσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού 

Ταύρος

Οι μεγάλες και μόνιμες σας προσπάθειες είναι και αυτές που τώρα, θα σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο τους τελευταίους μήνες. Σίγουρα μην χαθείτε μόνο μέσα στο ρομαντικό κλίμα της εποχής!

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας, σε ανάδρομη πορεία εσείς θα πρέπει να είστε επί δύο πιο προσεχτικοί σε εργασία, προσωπική και κοινωνική ζωή. Οι εν σχέση που έχουν αποφασίσει για δεσμεύσεις, ας κοιτάξουν λίγο καλύτερα την ροή των οικονομικών τους.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού

Καρκίνος

Κάποιες ιστορίες αισθηματικές θα σας αναζητήσουν από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Σε όποια φάση και να είστε στο τώρα σας, θα πρέπει να σκεφτεί τις νέες προτάσεις που θα σας γίνουν, και στο δικό σας χρόνο να δώσετε τις απαντήσεις σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Λέων

Σκέψεις και συναισθήματα σε αντίθετη φορά, και εσείς ακόμη αναποφάσιστοι. Σίγουρα είστε ανάμεσα σε πολλά διλήμματα, αλλά τώρα που όλες οι πέριξ συνθήκες σας κατευθύνουν σε δράσεις, εσείς μην βάλετε άλλα εμπόδια και καθυστερήσεις.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Αν έμπλεξες με κάποιο απ’ αυτά τα ζώδια… καλή τύχη! Αυτά είναι τα ζώδια που δεν “ανοίγονται” συναισθηματικά!

Παρθένος

Αυτό που κυρίως θα σας απασχολήσει το προσεχές διάστημα, είναι τα επαγγελματικά και η ισορροπία των γενικότερων οικονομικών σας. Σε δεύτερο τόνο θα χρειαστεί να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας με το παρελθόν και να δείτε τι άλλο ενδιαφέρον… υπάρχει στο παρόν σας.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

Ζυγός

Μέσα στην σχέση σας, υπάρχει ένα παγωμένο επικοινωνιακό κλίμα, που μόνο σας δημιουργεί ανασφάλεια. Αυτό έχει να κάνει, σίγουρα και με το μπλεγμένο παρόν και παρελθόν του συντρόφου σας. Μέσα στον Φεβρουάριο θα χρειαστεί να γίνετε πιο σαφείς στα θέλω σας.

Εύνοια με ζώδια:  Του Παρορμητικού Σταυρού 

Σκορπιός 

Πολλά τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην ζωή σας, και που μπορείτε να βάλετε στις παρέες σας. Εσείς που δηλώνετε ελεύθεροι και εργένηδες, πιθανόν και να δεχτείτε το φλερτ ή την πολιορκία από κάποιο εξ αυτών. Ετοιμαστεί για μεγάλες εκπλήξεις.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού 

Τοξότης 

Όλος ο μήνας του Φεβρουαρίου, θα είναι γεμάτος ανατροπές για το πύρινο ζώδιο σας. Εσείς που είστε σε μια διαδικασία να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε, καλύτερα να μην πιέσετε… παρά μόνο δείτε και τα αιτούμενα της άλλης πλευράς.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Αιγόκερως

Είστε σε μια περίοδο που όλα μπορείτε να τα πετύχετε και σχετικά εύκολα. Το συντροφικό σας έτερο, θα σας βοηθήσει με όλους τους πιθανούς τρόπους, για να καταφέρετε τους στόχους σας. Κάποιοι θα σκεφτούν νέες επενδύσεις ή και ακόμη μετοίκηση.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Υδροχόος  

Όλα αυτά που συντελούνται στον αστρολογικό θόλο και μέσα στην ζωδιακή σας εποχή, θα σας δώσουν την ευκαιρία αλλά και το προβάδισμα, έτσι ώστε να κλείσετε όλες τις παλιές σας ιστορίες που μόνο τελικά, σας βάζουν σε μια παρατεταμένη αναμονή.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Ιχθύς

Όσο πια ο Ήλιος, θα πλησιάζει το ζώδιο σας, τόσο πιο ανεβασμένη θα είναι και η διάθεση σας και προς όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας.  Ειδικά στα ερωτικά σας θέματα, θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά και μέχρι να εμφανιστούν οι διέξοδοι!

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Πηγή: oroskopos.tv

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News