Είναι όλα πια διαφορετικά… σε αισθήματα, σε σχέσεις, σε ανθρώπινους δεσμούς. Οι ιδιαίτερες αστρολογικές όψεις, για όλον τον νέο μήνα, θα δώσουν το πράσινο φως, σε επανασυνδέσεις που ίσως και να έχουν πια καρμικό χαρακτήρα. Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο του 2021;

Τα ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο του 2021

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα μπορέσουν άμεσα να μιλήσουν ανοιχτά με τον άνθρωπο που αγαπούν, και να έρθουν εκ νέου όλες οι αισθηματικές ισορροπίες. Τους τρίτους, μην τους μπλέξετε ξανά!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Ταύρος

Μπορεί κάποιες στιγμές να αισθάνεστε μόνοι, αλλά αυτό είναι μόνο στο μυαλό σας! Οι προσεχείς διάλογοι που θα γίνουν με τον σύντροφο σας, σίγουρα θα σας ενώσουν πολύ περισσότερο σαν ζευγάρι.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Υδροχόος και Ιχθύς 

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας, σας έχει κάνει τον απόλυτο πόλο έλξης για νέο κόσμο και όχι μόνο. Μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, θα βρεθείτε πάνω σε διλήμματα για επανασυνδέσεις από το μακρινό παρελθόν σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Λέων και Σκορπιός 

Καρκίνος

Κάποιες καταστάσεις, που προβλημάτιζαν τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα λάβουν τέλος. Όλο λοιπόν το υπόλοιπο του μήνα, θα σας βοηθήσει στο να βάλετε εκ νέου τις βάσεις, και να απολαύσετε τις κοινές σας διαδρομές.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Λέων

Είστε αυτοί που θα δεχτούν προτάσεις για νέα σχέση, για επανένωση, για μετοίκηση ακόμη και έναν γάμο. Πριν να δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις, δώστε χρόνο στον εαυτό σας, για σκέψεις και σοφές δράσεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Λέων και Παρθένος

Παρθένος

Τα περιθώρια τα χρονικά, έχουν αρχίσει πια και στενεύουν. Από μεριάς σας, θέλετε να ξεκαθαρίσετε παρελθόν και παρόν. Είναι πια στο δικό σας το χέρι, να εκφράσετε τις προθέσεις σας αλλά και τις τελικές σας αποφάσεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Ζυγός

Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, είναι ανάμεσα σε μπερδεμένες καταστάσεις, που μόνο τους παιδεύουν. Μέσα στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, θα χρειαστεί να μιλήσετε αληθινά, και να κάνετε τις επιλογές σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθύς

Σκορπιός

Μπορεί στο παρελθόν, να έχετε κάνει λάθη, αλλά τώρα είστε έτοιμοι για επιλογές, που θα σας δικαιώσουν. Όλα αυτά που ζητάτε να κάνετε, θα πρέπει να τα στηρίξετε με τις πράξεις σας. Δεν θα βγείτε χαμένοι!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Τοξότης 

Κάποιες φορές αισθάνεστε ότι δεν υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς, με αυτόν που αγαπάτε. Οι συζητήσεις που θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας δώσουν απαντήσεις που θα πρέπει να ζυγίσετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Αιγόκερως

Δεν χρειάζεται άλλο πια να αφιερώνετε χρόνο σε καταστάσεις και άτομα, που δεν έχουν την ίδια φιλοσοφία με εσάς. Επιλέξτε παρέες, που μόνο σας κάνουν ευτυχισμένους και υποστηρίζουν την καθημερινότητα σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθύς

Υδροχόος

Οι προτάσεις που θα σας γίνουν από κάποιον πρώην σας, σίγουρα θα σας προβληματίσουν. Δεν χρειάζεται όμως άμεσα να απαντήσετε. Πάρτε τον ανάλογο χρόνο για να σκεφτείτε τα πάντα διεξοδικά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθύς

Είστε έτοιμοι, για μια σημαντική αλλαγή στην αισθηματική σας ζωή. Ο έρωτας σας έχει χτυπήσει την πόρτα, και εσείς δεν έχετε λόγο απλά να κοιτάτε και να καρτερείτε το άγονο παρελθόν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Σκορπιός και Ιχθύς

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2021;

Πηγή: oroskopos.tv

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News