Επιστρέφει ο Δίας στον Κριό, έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι του στους Ιχθύς στις 20/12/2022 στις 16:32 μ.μ. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που κάνει φέτος την είσοδο στο ζώδιο του Κριού, και θα παραμείνει μέχρι τις 16/05/2023 όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει ότι οι φετινές γιορτές και το ξεκίνημα της χρονιάς θα έχει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Ο Δίας στο ζώδιο του Κριού, ενισχύει ακόμα περισσότερο την φλογερή και δυναμική φύση αυτού του ζωδίου, έτσι, για τους επόμενους μήνες, θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια μια άλλη πλευρά του εαυτού μας, δηλαδή, να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, τολμηροί, και αισιόδοξοι, να βγούμε μπροστά και να δείξουμε όλο τον δυναμισμό μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες και το κυριότερο, να μην φοβηθούμε το ρίσκο. Επίσης, θα διεκδικήσουμε την αναγνώριση και την θέση που μας αξίζει στην καριέρα μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι ο  Δίας εκτός από την τύχη και τις ευκαιρίες που φέρνει μπροστά μας, και εμείς πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτούμε, έχει την τάση  να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Στο ζώδιο του Κριού, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η αισιοδοξία να μην γίνει υπεραισιοδοξία, η επιθυμία μας να ξεχωρίσουμε και να αναγνωριστεί η αξία μας να μην γίνει υπεροψία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να μην πυροδοτούμε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να ξεφύγουν από τα όρια

Η διέλευση του Δία από το ζώδιο μας, μας δημιουργεί πάντα την αίσθηση ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν δια μαγείας και ότι όλοι οι δρόμοι θα είναι ανοιχτεί για εμάς και η επιτυχία θα έρθει χωρίς προσπάθεια. Αυτό όμως δεν γίνεται, καθώς ο Δίας μας φέρνει τις ευκαιρίες τις οποίες εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να δουλέψουμε μεθοδικά, μια και αυτό που ουσιαστικά κάνει, είναι να εγκαινιάζει ένα δωδεκαετή κύκλο της ζωής μας, πάνω στον οποίο θα δουλέψουμε και θα λάβουμε την επιβράβευση στους τομείς που εμείς επιθυμούμε.

Ο Δίας εκτός από τύχη, νέες ενάρξεις στην δουλειά μας, φέρνει και επέκταση, αυτό για κάποιους μπορεί να είναι η επέκταση της οικογένειας, αλλά και κιλά, γι’ αυτό τους επόμενους μήνες οι Κριοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διατροφή τους, καθώς θα είναι πολύ εύκολα να πάρουν κιλά.

Εκτός από τις ενάρξεις, ο Δίας, θα μας βοηθήσει και σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς θα μας δώσει την δύναμη να δώσουμε ένα τέλος σε καταστάσεις που μας δυσκολεύουν και όσο και αν προσπαθήσαμε στο παρελθόν, μας ήταν εξαιρετικά δύσκολο να απεγκλωβιστούμε.

Στο φετινό του ταξίδι ο Δίας στο  ζώδιο του Κριού, θα έχει μόνο θετικές και ευνοϊκές συναντήσεις τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Δίας στον Κριό: Τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Η δική σας χρονιά τώρα αρχίζει. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο σας, θα επαναφέρει μετά από καιρό, την αισιοδοξία στην ζωή σας, καθώς πλέον ξέρετε ότι οι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και εσείς είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τον νέο κύκλο ζωής. Το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς θα είναι πιο εύκολο να κάνετε νέα ξεκινήματα, να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας απασχόλησαν τα προηγούμενα χρόνια, και γιατί όχι να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα δείτε την οικογένεια σας να μεγαλώνει. Ωστόσο, εάν κάτι πρέπει να προσέχετε τους επόμενους μήνες όλοι οι Κριοί, είναι την διατροφή σας, γιατί θα έχετε την τάση να πάρετε κιλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα εποικοδομητικοί θα είναι οι επόμενοι μήνες για  εσάς τους Ταύρους. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή σας, τα στοιχεία δηλαδή που χρειάζεστε για να αρχίσετε και πάλι να ονειρεύεστε  το μέλλον, ενώ, αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και οικονομικές συμφωνίες, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε την καριέρα σας. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας που σας απασχολούν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή, η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε τυχερές γνωριμίες θα προχωρήσετε εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι τους επόμενους μήνες η τύχη βρίσκετε στους φίλους σας, και στα άτομα που θα γνωρίσετε από αυτούς. Τους επόμενους μήνες ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί, και σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα είναι οι φύλακες άγγελοι σας θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας, θα πιστέψουν σε εσάς και θα στηρίξουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε πρόταση να ασχοληθείτε με τα κοινά. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό μια φιλική συγκέντρωση να είναι η αφορμή για να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας θα έχετε τους επόμενους μήνες εσείς  οι Καρκίνοι. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά σας,  τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε, και γιατί όχι να κάνετε μια νέα αρχή έχοντας δίπλα σας άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν. Η επιτυχία και η αναγνώριση της αξίας σας είναι δεδομένη, αρκεί να είστε έτοιμοι να δουλέψετε σωστά και να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Ιδιαίτερα όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, η τύχη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε όχι μόνο την εικόνα, αλλά και το κοινωνικό σας status.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο χαρούμενες, αισιόδοξες και τυχερές περιόδους των τελευταίων χρόνων ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η επιστροφή του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο σας και να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε δύσκολες Νομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις, ενώ αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία τους επόμενους μήνες να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα εκτός χώρας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να γίνεται ερωτικοί μετανάστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Παρθένοι. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και να  τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία, διατροφές), ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχετε και σημαντικές προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες στις οποίες και πρέπει να προχωρήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας και αυτό θα λειτουργήσει θετικά τόσο στην ψυχολογία σας όσο και στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα σελίδα ξεκινά για τις σχέσεις σας. Η επιστροφή του Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς, καθώς σε επαγγελματικό επίπεδο, θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά συνεργασίες οι οποίες δεν σας προσφέρουν κάτι, και να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν τυχερές. Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο, οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους, ενώ οι δεσμευμένοι θα πάρουν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, προχωρώντας σε μια επισημοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ώρα της αναγνώρισης έφτασε για εσάς τους Σκορπιούς. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, ενώ οι εξελίξεις των επόμενων μηνών θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσάς, αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια εσωτερική αλλαγή, ή να πάρετε την  προαγωγή που τόσο καιρό περιμένετε. Σε ότι αφορά τα θέματα υγεία, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία στα θέματα που σας απασχολούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο έρωτας να βρίσκετε στο διπλανό γραφείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε τους επόμενους μήνες εσείς οι Τοξότες. Η επιστροφή του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει  να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια, στα οποία θα ριχτείτε με ιδιαίτερο πάθος, ενώ μετά από ένα ιδιαίτερα πιεστικό χρονικό διάστημα με πολλές εντάσεις και καυγάδες,  θα νιώσετε πιο χαρούμενοι και έτοιμοι να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωής, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν φλογερούς νέους έρωτες. Επίσης, αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να σας επισκεφτεί και ο πελαργός, και ο ερχομός ενός μωρό να επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτα και την ευτυχία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την οικογένεια και τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις με μεγαλύτερη ευκολία στα ζητήματα που αφορούν τα συγγενικά σας πρόσωπα και την ακίνητη σας περιουσία, να τακτοποιήσετε τις οικονομικές  υποθέσεις της οικογένεια σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην αγορά ή στην αλλαγή κατοικίας εξαιτίας μιας πολύ δελεαστικής επαγγελματικής πρότασης. Για κάποιους, την χαρά στο σπίτι τους θα την φέρει η έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινά  για εσάς τους Υδροχόους. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημιστείτε με τον καλύτερο τρόπο, αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τις επικοινωνιακές τους ικανότητες, να ασχοληθούν με τις  δημόσιες σχέσεις, ενώ παράλληλα θα έχουν και πολύ τυχερές γνωριμίες τις οποίες θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επόμενα χρόνια. Από την άλλη πλευρά,  θα έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε αρκετά για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποκτήσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο ή να αντικαταστήσετε το παλιό σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε σημαντικές επιτυχίες θα προχωρήσετε τους επόμενους μήνες εσείς οι Ιχθύς.  Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες, οι οποίες θα αυξήσουν την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς σας, και θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας, με τα ανάλογα οικονομικά οφέλη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τους κάνετε χαρούμενους και να τους προσφέρετε μικρές και μεγάλες απολαύσεις. Αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα, και παρασυρθείτε σε υλικές και συναισθηματικές σπατάλες για τις οποίες οι άλλοι είτε δεν είναι έτοιμοι, είτε δεν μπορούν να εκτιμήσουν.

Πηγή: oroskopos.tv

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News