Το φετινό καλοκαίρι, και πιο συγκεκριμένα, ο Αύγουστος, αποδεικνύεται ιδιαίτερα θερμός, όχι μόνο εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας, αλλά, και των γεγονότων που έχουν πραγματοποιηθεί σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Αυτό θα φανεί ακόμα περισσότερο και κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Η Πανσέληνος του Αυγούστου, έρχεται να ολοκληρώσει ένα κύκλο γεγονότων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου του Ιουλίου. Διάβασε παρακάτω και μάθε πώς θα επηρεάσει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος τα ζώδια.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 15:01 μ.μ. στην 29ο 37’ του Σταθερού Υδροχόου, ενός ζωδίου που είναι συνδεδεμένο με τον ανθρωπισμό, την ομαδικότητα, την καινοτομία στην επιστήμη, το διάστημα, αλλά κυρίως την επανάσταση χωρίς ουσιαστική αιτία, θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των  2 τελευταίων ημερών  καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος για την Αθήνα είναι στην 08ο 47’ του Μεταβλητού Τοξότη, ενός ζωδίου που έχει άμεση σχέση με την επέκταση και την δικαιοσύνη.

Αγαπημένα διάσημα ζευγάρια που ταιριάζουν και ζωδιακά

Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και θα μας απασχολήσουν τα θέματα επικοινωνίας, δικαιοσύνης, εκπαίδευσης, οι σχέσεις με το εξωτερικό, αλλά και τα θέματα θρησκείας, όπου εξαιτίας της όψης συνόδου που σχηματίζει με τον Δία πολλά από αυτά θα διογκωθούν ακόμα περισσότερο. Θα σε ωθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή και την καριέρα σου. Και να εκμεταλλευτείς τις πληροφορίες, αλλά και τις ευκαιρίες, που θα έρθουν.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Προσπάθησε να αντιληφθείς την αλήθεια από το ψέμα, προχωρώντας παράλληλα μπροστά με αποφασιστικότητα.

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο του 2021

Πώς θα επηρεάσει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Με την  κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας υπόσχεται ότι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική, αλλά,  και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ με χαρά θα δείτε τις προσωπικές σας σχέσεις να σταθεροποιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρα σας θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Αυτό που έχετε συνειδητοποιήσει είναι ότι η επαγγελματική σας άνοδος , δεν είναι για εσάς πλέον αρκετή, εάν δεν συνοδεύεται και από συναισθηματική ικανοποίηση.  Γι’ αυτό ίσως ήρθε η ώρα να τολμήσετε  να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης αποζητάτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, μέσω ολιγοήμερων διακοπών. Ενώ σε ένα ταξίδι είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις ανασφάλειες σας θα σας φέρει αντιμέτωπους η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος  εσάς τους Καρκίνους. Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε είναι ότι δεν μπορείτε άλλο να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, μιας και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αντιμετωπίσετε τους  φόβους και τις ανασφάλειες σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγείτε πιο δυνατοί.

ΛΕΩΝ

Με τις  διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, και αυτό το μήνα, θα σας ωθήσει να  επανεξετάσετε με  προσοχή την σχέση σας με τους άλλους, και να πάρετε την απόφαση ποια από αυτά έχουν ουσιαστική θέση στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αναλάβει στη δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει  το άγχος σας καθώς θέλετε να είστε συνεπείς, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε ποια άτομα από το χώρο της εργασίας σας αξίζει να εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας ενισχύσει την επιθυμία σας να ζείτε ένα ρομαντικό έρωτα κάτω από το φως του φεγγαριού, με την προϋπόθεση ότι θα συνειδητοποιήσετε ότι οι έρωτες του καλοκαιριού τις περισσότερες φορές κρατάνε λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε πιο έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η  Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ είναι πιθανό να σας προβληματίσει έντονα η  συμπεριφορά των συγγενικών σας προσώπων. Επίσης, είναι πιθανό κάποιους από εσάς να σας επηρεάσει συναισθηματικά η στάση του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι η καθημερινότητα αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα εγκαινιάσει μια περίοδο όπου θα έχετε πολλές επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και συναντήσεις , στις οποίες θα ξεδιπλώσετε τις  επικοινωνιακές σας δεξιότητες.  Ενώ είναι πιθανό, αρκετοί από εσάς αυτές τις ημέρες να συνδυάσετε την δουλειά με την διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε  αυτές τις ημέρες εσείς  οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να προστατεύσετε με όποιο τρόπο μπορείτε τα κεκτημένα στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τις υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για άλλη μια φορά ο ρόλος του πρωταγωνιστή είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί και αυτό το μήνα στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να στρέψετε για άλλη μια φορά την προσοχή σας στη σχέση  σας με τους άλλους. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, καθώς αυτές τις ημέρες έχετε την τάση να μεγεθύνετε μέσα σας τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Όσο πλησιάζει το τέλος των διακοπών τόσο αυξάνεται το άγχος σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το άγχος που έχετε για την εξέλιξη της καριέρας σας, με αποτέλεσμα, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας να κινηθείτε παρασκηνιακά.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή,  η ερωτική σας διάθεση είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv