Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στις 28/09 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού από την 25ο25,  μέχρι τις 17/10 θα φτάσει στην 10ο 12’ όπου θα μπει σε στάση, και στις 19/10 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 10ο 12. Τι συμβαίνει κάθε φορά που ο Ερμής είναι ανάδρομος και τι πρέπει να προσέχουμε; Όλα όσα θες να ξέρεις σχετικά με το πώς θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή κάθε ζώδιο.

Τι συμβαίνει κάθε φορά που ο Ερμής είναι ανάδρομος;

Βάσει των αστρολόγων, όταν έχουμε ανάδρομο Ερμή τότε ο τομέας της επικοινωνίας και των αποφάσεων επηρεάζεται άμεσα. Το ίδιο ισχύει και για τις ηλεκτρικές συσκευές, τα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας καθώς επίσης και οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης. Συχνά προτείνουν να μην παίρνετε σοβαρές και επίσημες αποφάσεις όταν έχουμε ανάδρομο Ερμή γιατί έτσι μπορεί τα πράγματα να μην εξελιχθούν ακριβώς όπως τα θέλουμε. Το ίδιο και με την υπογραφή συμβολαίων κλπ.

Επιπλέον, η ανάδρομη πορεία του Ερμή έχει την τάση να προκαλεί επιστροφές από το παρελθόν. Πισωγυρίσματα σε σχέσεις, επιστροφές προσώπων και γεγονότων που σε απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό έρχονται ξανά στο προσκήνιο όταν ο Ερμής βρίσκεται σε αυτήν την φάση.

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Σεπτέμβριο του 2021

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 28/09 έως 17/10 

 Σύμφωνα με πληροφορίες από το oroskopos.tv πως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή, έτσι και τώρα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία, πριν από κάθε ταξίδι θα πρέπει να ελέγχουμε το μεταφορικό μας μέσο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για αναβολές ή μικρό καθυστερήσεις στο πρόγραμμα μας. Φυσικά και προσέχουμε πάρα πολύ τα μικρά γράμματα όταν είναι να υπογράψουμε μια συμφωνία.

Ενώ για μια ακόμα φορά, εκμεταλλευόμαστε τα θετικά αυτής της περιόδου, δηλαδή, σε επαγγελματικό επίπεδο μπορούμε να ανανεώσουμε μια παλιά συνεργασία, να επανεξετάσουμε τα σχέδια μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες ή εντοπίζοντας κάποια κενά, και από την άλλη πλευρά, μπορούμε να προχωρήσουμε στην εκμετάλλευση ενός παλιού αντικειμένου, να αγοράσουμε κάτι από δεύτερο χέρι ή να φτιάξουμε το μεταφορικό μας μέσο.

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Πιο ευνοημένοι από την ανάδρομη πορεία του  Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι   τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), τα οποία  θα έχουν την δυνατότητα  να επανεξετάσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια ώστε να βελτιώσουν το κοινωνικό τους προφίλ,  ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), θα είναι αναγκασμένα να ξαναδούν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και να πάρουν τις αποφάσεις τους.

ΚΡΙΟΣ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ξαναδείτε με ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ σε ότι αφορά την σχέση σας με τον σύντροφο σας, θα αποφασίσετε να δώσετε πίστωση χρόνου πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την ψυχραιμία σας θα πρέπει να διατηρήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας. Για να περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτές τις 21 ημέρες, θα πρέπει να ελέγχετε με προσοχή την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία και να είστε προετοιμασμένοι για τις διάφορες μικρό εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το χρόνο προς όφελος σας θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε  εσείς οι Δίδυμοι. Η ανάδρομη πορεία  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δυνατότητα να επανεξετάσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, και να εντοπίσετε τα λάθη και τις παραλείψεις που μπορεί να υπάρχουν σε αυτά πριν τα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης .  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν μερικές μικρό παρεξηγήσεις με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετές εντάσεις στο σπίτι σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο , από την μια πλευρά, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε ορισμένες οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα με την ακίνητη σας περιουσία που θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει. Ενώ, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για μια περίοδο όπου θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Πολλές ανατροπές στην καθημερινή σας ζωή θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δυσκολέψει αρκετά αφού θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τόσο στις μετακινήσεις σας όσο και αναβολές ή καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα σας ραντεβού. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, αλλά και με το μεταφορικό σας μέσο και να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις ενδείξεις που θα σας βγάζει. Πάνω από όλα όμως, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα την επικοινωνία, γραπτή και προφορική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μερικές ανατροπές στα σχέδια σας θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι  Παρθένοι. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα είναι η αιτία όπου μια νέα οικονομική συνεργασία μπορεί να καθυστερήσει να ξεκινήσει και αυτό μπορεί να σας ενοχλήσει. Το θετικό είναι ότι εάν σας χρωστούν χρήματα από μια δουλειά θα έχετε την δυνατότητα να τα πάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Ένα βήμα πίσω θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας , θα σας ωθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω, και να αναβάλετε για λίγο, τις οριστικές σας αποφάσεις που αφορούν τις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις,  αλλά και μια νέα συνεργασία. Ωστόσο, σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να συνεργαστείτε με ένα παλιό συνεργάτη που εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδος σημαντικών αναθεωρήσεων ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στου ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τα σχέδια σας, και να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις, χωρίς όμως να βιαστείτε να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Ενώ είναι πιθανό, ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν να επιστρέψει και να σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα ξαναδείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε μια επαγγελματική πρόταση που σας είχε γίνει από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ενώ παράλληλα, θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην συμπεριφορά των ατόμων που ανήκουν στον φιλικό σας κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εικόνα σας θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τους  επαγγελματικούς σας στόχους και να δείτε εάν αξίζει πραγματικά η προσπάθεια που καταβάλετε, ενώ παράλληλα θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να διορθώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, είναι πιθανό να παραταθεί για λίγο ακόμα η περίοδος αναμονής μιας απάντησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονες τάσεις φυγής από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, λίγο πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους, ενώ είναι πιθανό, ορισμένοι από εσάς να αλλάξουν και κάποια από αυτά. Επίσης, είναι πιθανό για λίγες ημέρες να αναγκαστείτε να αναβάλετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετό άγχος με τα οικονομικά σας έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις και να προσπαθήσετε να βρείτε νέες και πιο ευνοϊκές για εσάς λύσεις. Ενώ είναι πιθανό, να επανεξετάσετε μια οικονομική συνεργασία και να αποφασίσετε εάν σας συμφέρει να την συνεχίσετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News