Έχεις σε λίγες μέρες ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και θες να μπεις στο στενό παντελόνι που δυστυχώς τώρα δεν σου κουμπώνει; Όχι… Μην κόψεις τελείως το φαγητό! Απλά κάνε μια γρήγορη δίαιτα που θα σου προσφέρει άμεσα αποτέλεσμα σε λίγες μόνο ημέρες!

Τι τροφές περιέχει η γρήγορη δίαιτα που σου προτείνουμε;

  1. Γκρέιπφρουτ: Το συγκεκριμένο φρούτο θα κάνει τον οργανισμό σου να τρέψει σε γρήγορους ρυθμούς και να καίει τις θερμίδες σε δευτερόλεπτα. Ακόμα και αν η γεύση του σου φαίνεται ξινή, ξεκίνησε την ημέρα σου με έναν χυμό γκρέιπφρουτ ή ακόμα καλύτερα τρώγοντας ολόκληρο το φρούτο γιατί ακόμα και οι ίνες του σε βοηθούν.
  2. Φιστίκια: Δεν σου λέμε να φας φιστίκια αλατισμένα και ψημένα αλλά ανάλατα και ωμά. Αυτά έχουν λίγες θερμίδες και συμβάλουν στην ρύθμιση αλλά και επιτάχυνση του μεταβολισμού.
  3. Όσπρια: Τα όσπρια έχουν πολύ σίδηρο και φυτικές ίνες. Συνεργάζονται με τα βακτήρια του γαστρεντερικού για να δουλεύει ο οργανισμός σου ρολόι σε χορταίνουν για πολλές ώρες και παράλληλα σε βοηθούν να κάψεις το περιττό λίπος.
  4. Γιαούρτι: Ενισχύει την απώλεια βάρους και σε σου μειώνει την όρεξη.
  5. Χυμός πράσινου μήλου μαζί με πράσινο τσάι: Αν συνδυάσεις αυτά τα δύο ροφήματα μαζί θα δεις την κοιλιά σου να ξεπρήζεται με μαγικό τρόπο.
  6. Τσουκνίδα: Την τσουκνίδα μπορείς να την φας αλλά και να την πιεις: Μπορείς να την βάλεις στην σαλάτα σου ή απλά να την βράσεις και να πιεις τον ζωμό της. Θα κάνεις φυσική αποτοξίνωση στον οργανισμό σου αφού είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που περιέχονται στην γρήγορη δίαιτα.