Αν βάφεις κι εσύ τα μαλλιά σου μόνη σου, στο σπίτι, τότε σίγουρα αντιμετωπίζεις το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που η ρίζα σου έχει φτάσει «πάτωμα» και τρέχεις να σώσεις τη κατάσταση, εκτός από τα μαλλιά σου βάφεις και τα χέρια σου, το λαιμό και το κούτελο σου. Έπειτα αντικρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη και βλέπεις τον άνθρωπο που μόλις γύρισε απ’ τη Ζιμπάμπουε!

Ήρθε η ώρα να δώσεις λύση στο πρόβλημα αυτό! Πώς θα αφαιρέσεις τη βαφή μαλλιών από το δέρμα σου. Αρχικά, πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο ρούχο το οποίο θα φοράς κάθε φορά που βάφεις τα μαλλιά σου, γιατί σίγουρα θα το λερώσεις και δε θα βγει ποτέ, όσες προσευχές και να κάνεις!

Όσον αφορά το δέρμα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, ειδικά αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα. Οι ειδικοί συνιστούν σαπούνι πιάτων, βρεφικό λάδι ή ελαιόλαδο το οποίο θα βάλεις σε ένα υγρό πανί καθαρισμού και τρίβοντας απαλά την επιδερμίδα του, κάθε ίχνος βαφής θα «σπάσει» και θα εξαφανιστεί. Μια άλλη μέθοδος είναι η στάχτη από τσιγάρο και μάλιστα είναι διαχρονική, αφού αυτή χρησιμοποιούσαν οι αριστοκράτισσές που έβαφαν τα μαλλιά τους, παλαιότερα.

Το σημαντικότερο όμως από την αντιμετώπιση είναι η πρόληψη… οπότε λίγη ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο και αρκετή βαζελίνη γύρω από τις ρίζες των μαλλιών είναι εξαιρετικές λύσεις για να μην χρειαστεί να ψάχνεις αλχημείες για να βγάλεις το κόκκινο από το μέτωπο σου!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία