Σου έχουμε μιλήσει και άλλη φορά για τη νέα τάση της σεζόν που ακούει στο όνομα πλεκτό σκουφάκι και σου έχουμε δείξει πως το φορούν οι celebrities που αγαπάς. Αυτή τη φορά θέλουμε να σου δείξουμε πως μπορείς να φορέσεις και εσύ το δικό σου πλεκτό σκουφάκι για να δείχνεις πιο όμορφη και να προκαλέσεις βλέμματα θαυμασμού αναδεικνύοντας το μοναδικό σου στιλ.

Τρόποι να φορέσεις το πλεκτό σκουφάκι για να δείχνεις πιο όμορφη!

  1. Με τα μαλλιά σου κάτω: Αν έχεις μακριά μαλλιά τα σκουφάκια θα σου πηγαίνουν πολύ. Φόρεσε, λοιπόν, το σκουφάκι σου και άσε ελαφρώς ατημέλητα τα μαλλιά σου να πέφτουν αριστερά και δεξιά πάνω στους ώμους σου.
  2. Διάλεξε αντίθετο χρώμα από αυτό των μαλλιών σου: Το σκουφάκι δεν πρέπει να έχει το ίδιο αλλά ούτε και παρόμοιο χρώμα με τα μαλλιά σου. Θέλει χρώμα τελείως διαφορετικό για να δημιουργείται αντίθεση.
  3. Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο προτίμησε μεγάλα και άνετα σκουφάκια: Τα πλεκτά σκουφάκια που δεν είναι κολλητά στο κεφάλι αλλά είναι άνετα και αναδιπλώνονται στο πίσω μέρος θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο αδύνατο και πιο μακρύ.
  4. Τόλμησε τα σκουφάκια με έντονες λεπτομέρειες: Μην ντρέπεσαι να φοράς στις καθημερινές σου εμφανίσεις τα σκουφάκια που έχουν μεγάλες φούντες ή ακόμα και φιόγκους. Είναι πολύ θηλυκά και θα αναδείξουν την κοριτσίστικη πλευρά που κρύβεις μέσα σου.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.