Εσύ ξέρεις πώς να κουρεύεις το μούσι σου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου;

LIKE US ON FACEBOOK

Φίλε άντρα, αφού φέτος αποφάσισες λόγω μόδας να αφήσεις μούσι πριν το κάνεις, πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς ταιριάζει στο πρόσωπό σου. Εμείς, λοιπόν θα σου μάθουμε πώς πρέπει να κουρεύεις το μούσι σου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου γιατί θέλουμε να δείχνεις ακόμα πιο όμορφος απ’ότι είσαι.

Πώς,λοιπόν, πρέπει να κουρεύεις το μούσι σου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου;

  1. Πρόσωπο σε οβάλ σχήμα: Το οβάλ πρόσωπο είναι ένα από τα πιο εύκολα πρόσωπα. Σε εσένα πάνε σχεδόν όλα τα κουρέματα οπότε πάνε και σχεδόν όλα τα είδη μουσιού. Το πιο βασικό για εσένα είναι να φτιάξεις με τέτοιο τρόπο το μούσι σου ώστε να αυξήσεις τον όγκο στα πλαϊνά για να κάνεις το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο μακρύ. Άσε, λοιπόν, τα μούσια σου να μακρύνουν περίπου δύο εβδομάδες. Κόντινε το κάτω μέρος του και άσε τα πλαϊνά σου πιο πλούσια.
  2. Στρογγυλό πρόσωπο: Αφού το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό δεν έχει γωνίες. Για να αποκτήσεις το τέλειο μούσι ξεκίνα κάνοντας ένα μικρό τρικ με τα μαλλιά σου. Κόψε τα αρκετά κοντά και στη συνέχεια άσε του μούσι σου πιο μακρύ στο κάτω μέρος (στην περιοχή δηλαδή του πιγουνιού) και στα πλαϊνά κόψε τις τρίχες σου πιο κοντές. Εστίασε γύρω από τα χείλη σου και περιποιήσου το μουστάκι σου αραιώνοντας το με ένα ψαλίδι.
  3. Τετράγωνο πρόσωπο: Έχεις ήδη έντονες γωνίες οπότε δεν χρειάζεται να τις κάνεις ακόμα πιο έντονες. Μην υπερβάλλεις δεξιά και αριστερά για να μην φαίνεται το πρόσωπό σου πιο χοντρό. Καθάρισε και διατήρησε τα πλαϊνά αλλά και το μουστάκι πιο κοντά και διπλασίασε τον όγκο του κάτω μέρους. Έτσι, θα δημιουργήσεις ένα μακρύ πρόσωπο στο οποίο, όμως, θα συνεχίζουν να υπάρχουν οι γωνίες απλά, θα είναι πιο διακριτικές.
  4. Μακρύ πρόσωπο: Σε σένα δεν ταιριάζουν πολύ τα μούσια. Αφού έχεις φαγωθεί όμως να αφήσεις τις τρίχες σου να μακρύνουν κάνε το διατηρώντας μουστάκι και μούσι στο ίδιο μήκος.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved