Ακολούθησε 8 εύκολα βήματα για να χάσεις άμεσα βάρος
ΕΙΣΟΔΟΣ

Ακολούθησε 8 εύκολα βήματα για να χάσεις άμεσα βάρος

Αγγελίνα Μάνου
γράφει #fitness

Θέλεις να χάσεις κιλά; Αντιμετωπίζεις δυσκολίες με το βάρος και δεν ξέρεις ποια γυμναστική είναι η κατάλληλη για να σε βοηθήσει να χάσεις γρήγορα τα περιττά κιλά που σε παιδεύουν; Ακολούθησε τις συμβουλές που θα σου δώσουμε και θα δεις άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα.

Βήμα 1: Βάλε ένα στόχο

mission-calendar-400x400

Καμία προσπάθεια δεν μπορεί να γίνει χωρίς να έχεις θέσει τον βασικό σου στόχο, που αποτελεί αυτό που εσύ θέλεις να επιτύχεις. Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τον στόχο σου.

Βήμα 2: Ζυγίσου

weigh-yourself-400x400

Το δεύτερο βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι να ζυγιστείες προκειμένου να μπορέσεις να δεις τις αλλαγές στην πορεία και να τις συγκρίνεις με το αρχικό σου στάδιο.

Βήμα 3: Ξεκίνα με τρέξιμο ή ποδήλατο

go-mile-400x400

Για το ξεκίνημα, ειδικά αν δεν είσαι συνηθισμένος στην έντονη γυμναστική, αλλά και αν δεν σου αρέσει να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, μπορείς να κάνεις λίγο ποδήλατο ή και λίγο τρέξιμο κάθε μέρα, κατά προτίμηση τις πρωινές ώρες.

Βήμα 4: Διατροφή

smaller-plates-400x400

Να τρως και τα πέντε γεύματα της μέρας, χωρίς να χάνεις κανένα, καθώς το καθένα παίζει σημαντικό ρόλο για την ισορροπία του μεταβολισμού σου και την διατήρηση της υγείας σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις απλά είναι να τρως μικρότερες μερίδες.

Βήμα 5: Άδειασε το ψυγείο και τα ντουλάπια σου από φαγητά «πειρασμούς»

scan-kitchen-400x400

Αν το ψυγείο και τα ντουλάπια σου είναι γεμάτα με τροφές που αποτελούν πειρασμούς για εσένα άδειασέ τα και προσπάθησε να ελαττώσεις την κατανάλωσή τους. Δεν χρειάζεται να στερηθείς τίποτα, απλά να θυμάσαι πόσο σημαντικό είναι να βάλεις το μέτρο στην διατροφή σου.

Βήμα 6: Με κάθε ευκαιρία να κινείσαι

get-up-move-400x400

Η κίνηση είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει στη ζωή σου. Ό,τι και αν κάνεις να σηκώνεσαι να κάνεις διάλειμμα, να περπατάς. Όσο κάθεσαι τόσο πιο πολλά κιλά προσθέτεις στον οργανισμό σου.

Βήμα 7: Ανέβα και πάλι στη ζυγαριά σου

scale-again-400x400

Αν έχεις φτάσεις μέχρι αυτό το βήμα σημαίνει ότι έχεις καταφέρει με επιτυχία όλα τα προηγούμενα. Ανέβα τώρα στην ζυγαριά σου και θα δεις τεράστιες διαφορές από πριν.

Βήμα 8: Θέσε νέο στόχο και επανάλαβε την διαδικασία

two-weeks-400x400

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τον στόχο σου και να θέσεις νέο στόχο. Στη συνέχεια ξεκίνα την προσπάθεια να τον πετύχεις και αυτόν όπως έκανες περίφημα και με τον προηγούμενο. Επανάλαβε την διαδικασία από την αρχή, αυτή τη φορά με περισσότερη προσπάθεια. Άκουσε μας και δεν θα χάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Τρία μυστικά δίαιτας που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος επιτυχώς

Photos: Getty