Τι συμβαίνει μια συνηθισμένη μέρα στο Internet!

LIKE US ON FACEBOOK

Μην το κρύβεις όλη μέρα είσαι στο Internet! Δεν είναι κακό…όλοι το κάνουν. Είτε λόγω δουλειάς είτε επειδή θέλεις να δεις τι κάνουν τα διαδικτυακά σου φιλαράκια στα social media. Είσαι τόσο εθισμένος που θες  να είσαι 24/7 online που δεν μπορείς να σκεφτείς ζωή σου χωρίς Internet.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει μια συνηθισμένη μέρα στο Internet;

Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει ότι οι πληροφορίες που δίνει καθημερινά το διαδίκτυο σε μια μέρα μπορεί να γεμίσει 168 εκατομμύρια DVDs! Καθημερινά επίσης, ο κόσμος ανταλλάζει τουλάχιστον 294 εκατομμύρια mails! Οι αναρτήσεις που ανεβαίνουν μια μέρα μόνο στα blogs θα μπορούσαν να τροφοδοτούν με θέματα την εφημερίδα Time για 770 χρόνια. Ο αριθμός τους φτάνει τις 2 εκατομμύρια αναρτήσεις.

Και τι συμβαίνει στα social media;

Και εδώ τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά αλλά και υψηλά αφού μιλάμε για αποτελέσματα που αφορούν μόνο μια μέρα. 172 εκατομμύρια κόσμος επισκέπτεται καθημερινά το Facebook , 40 εκατομμύρια το Twitter και 17 εκατομμύρια το Pinterest!Και συνεχίζουμε στο μαγικό κόσμο του Facebook όπου ο κόσμος δαπανά 4,7 εκατομμύρια λεπτά την ημέρα και 536 εκατομμύρια status. Επίσης ήξερες ότι οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν μόνο μια μέρα στο Facebook, αν τις εκτυπώσουμε μπορούν να φτάσουν το ύψος του πύργου του Eiffel; Και όμως ισχύει αν σκεφτείς ότι ανεβαίνουν 250 εκατομμύρια φωτογραφίες ανά ημέρα.

Διασκέδαση και Internet

Εκτός από τη δουλειά και τα social media χρησιμοποιούμε τον Internet και για να χαλαρώσουμε ή να διασκεδάσουμε. Οι περισσότεροι σίγουρα παρακολουθούμε κάποια σειρά online. Όλος ο κόσμος βλέπει σειρές και σπαταλά 22.000.000 ώρες την ημέρα βλέποντας σειρές. Και σε ποιον δεν αρέσει το Youtube, όπου μπορούμε να περνάμε ώρες και βλέπουμε βίντεο. Μην ανησυχείς δεν θα τελειώσουν άμεσα καθώς κάθε μέρα ανεβαίνουν 864.000 ώρες βίντεο στο Youtube! Επίσης την ημέρα 18.7 εκατομμύρια ώρες στριμάρουν μουσική σε αντίστοιχες εφαρμογές μουσικής. Και τώρα που είπαμε εφαρμογές κάθε μέρα διατίθενται 1288 καινούργιες εφαρμογές για να κατεβάσεις ενώ 35.000.000 εφαρμογές κατεβαίνουν ανά ημέρα.

 

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved