Υλικά:

  •  500γρ φιλέτο κοτόπουλο
  • 2 μεγάλα κολοκύθια
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμό από ένα λάιμ
  • Τζίντζερ σε σκόνη
  • Κάρυ

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τα μπαχαρικά και τον χυμό από το λάιμ.

Βάζουμε εκεί το κοτόπουλο και το αφήνουμε να μαριναριστεί για αρκετή ώρα.

Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες τα κολοκύθια και τυλίγουμε μία φέτα γύρω από κάθε κομμάτι κοτόπουλου.

Περνάμε το κοτόπουλο στα ξύλινα καλαμάκια και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν τα σουβλάκια μας.