Υλικά:

  • 500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 150γρ. φουντούκια
  • 100γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 150γρ. ζάχαρη
  • Μια μπανάνα
  • 150γρ. βούτυρο φρέσκο
  • 2 βανίλιες
  • 4 αυγά

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη και το βούτυρο.

Όταν ασπρίσει το μείγμα προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Ψιλοκόβουμε την μπανάνα. Την βάζουμε και αυτή στο μείγμα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.

Αφού βάλουμε το μείγμα σε μια φόρμα του κέικ, που έχουμε πρώτα βουτυρώσει, ρίχνουμε από πάνω την πραλίνα και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.

Τέλος, προσθέτουμε τα φουντούκια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.

photos:bakingthegoods.com