Υλικά:
- 1/4 φλιτζάνι αλεύρι
- 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
- 1 1/2 κουταλιές λάδι καρύδας
- 1 αυγό
- 1 κουταλιά της σούπας γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας σοκολατοπάστα
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το αλεύρι, με το κακάο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ
- Προσθέτουμε το λάδι καρύδας, το αυγό και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Βάζουμε το μείγμα σε μια ή περισσότερες κούπες, αναλόγως την ποσότητα του μείγματος και το μέγεθος της κούπας μας.
- Βάζουμε μια κουταλιά σοκολατοπάστας στο κέντρο της κούπας.
- Ψήνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό.
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε, εάν θέλουμε, με παγωτό.