ADMAN

Μπισκότα αμυγδάλου χωρίς τύψεις και ζάχαρη

LIKE US ON FACEBOOK

Υλικά:

  • 200 γρ. βούτυρο
  • 1/2 κούπα στέβια σε σκόνη
  • 2 αυγά
  • 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κούπα χοντροτριμμένο αμύγδαλο
  • Λίγα ολόκληρα αμύγδαλα χωρίς φλούδα
  • 2 κγ λικέρ πικραμύγδαλο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς για τουλάχιστον μισή ώρα.

Χτυπάμε τη στέβια μαζί με το βούτυρο και τα αυγά.

Προσθέτουμε σιγά το αλεύρι και τα αμύγδαλα.

Συνεχίζουμε ρίχνοντας το λικέρ.

Χρησιμοποιούμε ένα μικρό κουτάλι για να φτιάξουμε τα μπισκότα.

Τα βάζουμε σ΄ένα ταψί αφού πρώτα προσθέσουμε ένα αμύγδαλο πάνω σε κάθε μπισκότο και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

photo:taste.com.au

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved